Spreker: Jaap Jongbloed

Gezond ouder worden

Jaap Jongbloed
Prijs indicatie: Op aanvraag
Vrijblijvende offerte

Jaap Jongbloed behoort tot de gezichtsbepalende presentatoren op de Nederlandse televisie. Hij beschikt over jarenlange ervaring op een breed terrein.

Als talkshow-host (‘Jongbloed & Joosten’), maar ook op het terrein van (cyber)criminaliteit (‘Crime Time’, ‘Opgelicht?!’) en algemene journalistiek (‘EenVandaag’).

Hij is verder presentator van het succesvolle programma ‘Het Mooiste Meisje van de Klas’.

Jaap Jongbloed is een bevlogen dagvoorzitter en weet als geen ander mensen te binden met zijn ervaring als presentator. Jaap prikkelt zijn publiek door het stellen van scherpe vragen en zijn alertheid en humor.

Sinds enige tijd heeft Jaap zich gespecialiseerd in ‘gezond ouder worden’. Samen met gezondheidsjournalist Wies Verbeek verrast hij zijn publiek in een workshop of webinar op maat met de laatste wetenschappelijke feiten en nuttige tips voor een lang, gezond, gelukkig en productief leven.

Hoe houd je je brein zo lang mogelijk gezond en in hoeverre helpen voedingssupplementen? Wat kun je het beste doen om sterke botten te houden en hoe pak je een beweegplan aan? En hoe blijf je energiek in je werk? Indien gewenst betrekken ze daarbij specialisten of wetenschappers uit hun uitgebreide netwerk. Jaaps belangstelling voor een gezond lang leven komt voort uit zijn passie voor sport: als tennisser, basketballer en sinds enige tijd als fanatiek kickbokser.

Talen:

Ook andere sprekers over:

Videos: