Jaap Jongbloed

Gezond ouder worden

Jaap Jongbloed als spreker boeken.

Jaap Jongbloed behoort tot de gezichtsbepalende presentatoren op de Nederlandse televisie. Hij beschikt over jarenlange ervaring op een breed terrein.

Wie is Jaap Jongbloed?

Als talkshow-host (‘Jongbloed & Joosten’), maar ook op het terrein van (cyber)criminaliteit (‘Crime Time’, ‘Opgelicht?!’) en algemene journalistiek (‘EenVandaag’).

Hij is verder presentator van het succesvolle programma ‘Het Mooiste Meisje van de Klas’.

Jaap Jongbloed is een bevlogen dagvoorzitter en weet als geen ander mensen te binden met zijn ervaring als presentator. Jaap prikkelt zijn publiek door het stellen van scherpe vragen en zijn alertheid en humor.

Sinds enige tijd heeft Jaap zich gespecialiseerd in ‘gezond ouder worden’. Samen met gezondheidsjournalist Wies Verbeek verrast hij zijn publiek in een workshop of webinar op maat met de laatste wetenschappelijke feiten en nuttige tips voor een lang, gezond, gelukkig en productief leven.

Hoe houd je je brein zo lang mogelijk gezond en in hoeverre helpen voedingssupplementen? Wat kun je het beste doen om sterke botten te houden en hoe pak je een beweegplan aan? En hoe blijf je energiek in je werk? Indien gewenst betrekken ze daarbij specialisten of wetenschappers uit hun uitgebreide netwerk. Jaaps belangstelling voor een gezond lang leven komt voort uit zijn passie voor sport: als tennisser, basketballer en sinds enige tijd als fanatiek kickbokser.

Video met Jaap Jongbloed

Spraakmakende unieke creaties

Zoek jij een uniek en spraakmakend sprekers concept voor jouw evenement?
Laat je inspireren!  Unieke creaties voor event sprekers.

Jouw maatwerk Event?

Wij adviseren graag!

Bel Ons: +31 162 455 610
Onze UNIEKE CREATIES zijn te boeken met diverse sprekers en moderators. 

Neem contact op voor DESKUNDIG ADVIES. Zo kunnen wij samen jouw event OP MAAT samenstellen. 

Geheel naar de UNIEKE WENSEN voor jouw organisatie!
Vrijblijvend advies
Correspondentieadres:
Tijmhof 25
4907 BC Oosterhout NB
T +31 162 455 610
E info@teeuwengroep.nl
Meld je aan voor de nieuwsbrief
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram