Jack van Gelder

Een reis door de rijke sporthistorie

Jack van Gelder als spreker boeken.

In de presentaties van Jack van Gelder wordt het publiek verrast door mooie beelden en achtergrondverhalen uit de sporthistorie en -actualiteit. Er wordt teruggeblikt op de Nederlandse voetbal- en hockeyhistorie en op de geschiedenis van de Olympische Spelen. Indien gewenst kan Jack een presentatie verzorgen over de relatie tussen sport en ondernemerschap, of over sport en media. Hierbij gaat hij in op het mediacircus rond sport.

Onderwerpen

Wie is Jack van Gelder?

Jack van Gelder is een van de meest gerespecteerde sportverslaggevers van Nederland. Jack is een sportkenner met een passie die hij al vroeg heeft meegekregen in de stadions. Hij was 40 jaar actief als presentator/sportverslaggever van sportprogramma’s bij de NOS zoals Studio Sport en Langs de lijn. In de periode 2015-2021 was hij werkzaam voor de commerciële zender Ziggo/Sport1, waar hij zich naast het voetballen ook met andere sporten bezighield.

Jack van Gelder is ook actief als acteur; hij speelde mee in Les Misérables en in The Passion.

De goedlachse Jack laat tijdens zijn presentaties boeiende beelden zien uit onze rijke sporthistorie. Johan Cruijff, Louis van Gaal, Marco van Basten en Arjen Robben, Epke Zonderland, de gouden hockeydames en vele anderen komen aan bod. Uiteraard zijn er ook beelden van het verrassende WK voetbal in 2014 in Brazilië.

Spraakmakende unieke creaties

Zoek jij een uniek en spraakmakend sprekers concept voor jouw evenement?
Laat je inspireren!  Unieke creaties voor event sprekers.

Jouw maatwerk Event?

Wij adviseren graag!

Bel Ons: +31 162 455 610
Onze UNIEKE CREATIES zijn te boeken met diverse sprekers en moderators. 

Neem contact op voor DESKUNDIG ADVIES. Zo kunnen wij samen jouw event OP MAAT samenstellen. 

Geheel naar de UNIEKE WENSEN voor jouw organisatie!
Vrijblijvend advies
Correspondentieadres:
Tijmhof 25
4907 BC Oosterhout NB
T +31 162 455 610
E info@teeuwengroep.nl
Meld je aan voor de nieuwsbrief
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram