Spreker: Jacqueline Zuidweg

Ondernemerschap, juist ook bij tegenwind

Jacqueline Zuidweg
Prijs indicatie: Op aanvraag
Vrijblijvende offerte

Jacqueline Zuidweg is sinds 1994 ondernemer, oprichter en directeur van Zuidweg & Partners B.V. Haar bedrijf is gespecialiseerd in het helpen van MKB-ondernemers die in zeer zwaar weer verkeren en heeft inmiddels ruim 30.000 ondernemers bijgestaan. Als blijk van erkenning voor haar activiteiten en ondernemerskwaliteiten is Jacqueline uitgeroepen tot Zakenvrouw van het Jaar 2012 (Prix Veuve Clicquot).
Inmiddels is zij een veelgevraagd spreker, presentator en dagvoorzitter. Ze weet haar publiek te enthousiasmeren over haar passies voor ondernemen (ook met tegenwind!), financiële educatie voor kinderen en de combinatie ondernemerschap en gezin.

Een unieke combinatie van expertises op het gebied van ondernemerschap. Nevenfuncties van Jacqueline zijn o.a. bestuurslid Stichting Jong Ondernemen ter stimulering van het ondernemerschap in het onderwijs,  lid programmacommissie stichting Management Studies (onderdeel VNO-NCW), lid Raad van Advies Rechtbank Noord-Nederland, lid Ondernemersadviesraad Randstad en lid ING Adviesraad. In 2014 was Jacqueline te zien als financieel expert in het SBS6 Tv-programma ‘Hoeveel ben je waard?’. Tegenwoordig is zij regelmatig te gast bij Omroep WNL en te zien als financieel expert bij SBS Shownieuws.

Haar eerste boek ‘Vallen, opstaan en weer doorgaan’, tips & adviezen voor en door ondernemers in uitdagende tijden, heeft zij geschreven samen met schrijfster Josette Dijkhuizen en is in maart 2013 uitgegeven.

Jacqueline Zuidweg is mede-initiatiefnemer van de in maart 2014 gestarte Stichting MKB Doorstart, dé portal voor in de kern gezonde MKB-ondernemingen / ZZP’ers met (financiële) problemen.
Inmiddels hebben al zo’n 300 bedrijven hiervan gebruik gemaakt. Momenteel vindt de landelijke uitrol plaats via de 5 Kamer van Koophandel Ondernemerspleinen.

Thema’s:

- Ondernemerschap, juist ook bij tegenwind!
- Vrouwelijk ondernemerschap
- Inspirerend leiderschap
- Durf te falen / Dare to fail

Ook andere sprekers over:

Videos: