Jacques Brinkman

Het DNA van de winnaar

Jacques Brinkman als spreker boeken.

Jacques Brinkman geeft presentaties zowel extern op lokatie als in het koetshuis van Kasteel Staverden waar zijn bierbrouwerij/brewpub Uddelaer is gevestigd. Daarnaast is er de mogelijkheid om een lezing te boeken in combinatie met een rondleiding/proeverij in de brouwerij. Ook kunnen bedrijven de prachtige lokatie van het koetshuis afhuren voor vergaderingen en diverse (team)meetings met aansluitend als optie het verhaal van Jacques Brinkman over ondernemen/topsport en/of een rondleiding/proeverij.

Onderwerpen
Te boeken als

Wie is Jacques Brinkman?

Jacques Brinkman vertaalde de lessen uit zijn topsportcarrière in combinatie met zijn ervaringen als zelfstandig ondernemer in de Topsport APK. Tien topsport principes zijn de basis voor excelleren in topsport, bedrijfsleven, onderwijs, zorg en overheid.

Jacques Brinkman licht toe. Mijn tien principes samen bepalen het DNA Winnaarsmentaliteit. Winnende teams scoren op alle onderdelen minimaal een acht of hoger. Jacques Brinkman heeft een model ontwikkeld dat in staat is om het DNA Winnaarsmentaliteit te meten, monitoren, evalueren en op termijn te benchmarken. Daarnaast heeft hij op basis van de Topsport APK trainingsprogramma’s ontwikkeld.

Topsport begint in de wieg. Vanaf jonge leeftijd ben je bezig om elke dag beter te worden. En dat proces houdt nooit op.

Wie heeft er de afgelopen jaren nu niet mee te maken gehad? De economische crisis. Omgaan met tegenslag is een vak apart. Wendbaarheid is de uitdaging. Nelson Mandela zei het ooit treffend: de grootste roem in het leven ligt niet in nooit vallen, maar telkens weer opstaan.

Zwijgen is zilver, spreken is goud. Winnende teams hebben onderling vertrouwen, een sterke betrokkenheid, durven feedback te geven en zijn gericht op resultaat. Om dat te bereiken is alles bespreekbaar.

Tenslotte: excuses tellen niet. Door de hele organisatie heen. Focus op dat ene doel.
Wie wil zich nu geen winnaar voelen? Olympisch goud, een duurzaam winstgevend bedrijf, veel geld verdienen.

Jacques Brinkman was recordinternational en veroverde twee keer olympisch goud. Tegenwoordig is hij columnist, geeft trainingen en sinds 2018 trotse eigenaar van bierbrouwerij De Uddelaer (www.uddelaer.nl).

Thema’s:

- Het DNA van de winnaar
- Een reis door de rijke historie van de Olympische Spelen
- Sportquiz: Een reis door de rijke Nederlandse sporthistorie

Video met Jacques Brinkman

Spraakmakende unieke creaties

Zoek jij een uniek en spraakmakend sprekers concept voor jouw evenement?
Laat je inspireren!  Unieke creaties voor event sprekers.

Jouw maatwerk Event?

Wij adviseren graag!

Bel Ons: +31 162 455 610
Onze UNIEKE CREATIES zijn te boeken met diverse sprekers en moderators. 

Neem contact op voor DESKUNDIG ADVIES. Zo kunnen wij samen jouw event OP MAAT samenstellen. 

Geheel naar de UNIEKE WENSEN voor jouw organisatie!
Vrijblijvend advies
Correspondentieadres:
Tijmhof 25
4907 BC Oosterhout NB
T +31 162 455 610
E info@teeuwengroep.nl
Meld je aan voor de nieuwsbrief
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram