Spreker: Jan Bommerez

Leiderschap in de ideeën Economie

Jan Bommerez
Prijs indicatie: Op aanvraag
Vrijblijvende offerte

Jan Bommerez is Vlaming van geboorte en auteur van de bestseller FLOW en de Kunst van het Zakendoen met meer dan 40.000 lezers. Ook Kun je een Rups Leren Vliegen (over Transformationeel Leiderschap) vond zijn weg naar meer dan 30.000 lezers. Zijn boek Minder moeten, meer flow/ontdek de magie van je kinderjaren werd zeer lovend ontvangen.

Jan Bommerez spreekt het liefst over het aanboren van extra menselijk potentieel, over synergie en samenwerking, over niet-manipulerend verkopen, over de ideeën economie, over teamwerk, over FLOW, de psychologische staat van de topperformers en over leiderschap in de 21ste eeuw.

Ook spreekt hij over leiderschap bij veranderingstrajecten: Hoe zorg je voor een proces van intercreatie waardoor de gewenste verandering daadwerkelijk wordt gerealiseerd?

Momenteel heeft hij veel succes met zijn thema Leiderschap in de ideeën Economie. dat hij op een boeiende manier brengt voor leiding en medewerkers. Hij is een van de hoogst geëvalueerde sprekers in Nederland, met consistente scores van 8 en 9 op een schaal van 1-10. Hij spreekt in het Nederlands, Engels en Frans. 

Thema’s:

- Leiderschap in de ideeen economie
- Stress op de werkvloer
- Flow en de kunst van het zakendoen
- Stress management