Jan van Setten

De klantenfluisteraar

Jan van Setten als spreker boeken.

Jan van Setten is een veelgevraagd spreker, (management) coach en dagvoorzitter op de terreinen (persoonlijk) leiderschap, klantgerichtheid en organisatieverandering. Hij put uit jarenlange ervaring als algemeen en commercieel manager in diverse grote organisaties.

Wie is Jan van Setten?

Jan van Setten heeft een grote impact als spreker/coach: hij combineert een confronterende stijl met humor en energie. Daardoor weet hij zijn publiek van begin tot eind te inspireren en te boeien. Zijn motto is: Het leven is verwarrend eenvoudig… Als we de moed hebben om zaken simpel te houden en de natuurwetten te volgen die verscholen liggen in het (business) leven, dan blijft de fun in het functioneren zitten en groeien mensen en resultaat naar ongekende hoogte. Wat houdt je tegen? Hij reikt handvatten aan die het denken omzetten in doen op een manier die bij jouw (organisatie) past en waar klanten blij van worden. De inspiratie in het hoe die van Setten losmaakt en aanreikt vormt de ontbrekende schakel tussen lullen en poetsen. Vormt het verschil tussen een gemiddeld leven en een fantastisch leven dat voor het grijpen ligt. Zijn nieuwste boek L.I.V.E. (Leven Is Verwarrend Eenvoudig) is begin 2018 gelanceerd.

Jan als spreker geeft een energieke én inhoudelijke boost aan je event. Deelnemers raken gemotiveerd, zodanig dat zij hierna zelf aan de slag gaan.

Niets houdt je tegen!

Thema's:

- Optimistisch Leiderschap. Juist nu
- Innovatief en betrokken (thuis)werken 
- Hoe Krijg Ik Ze Zover?
- Klantgericht Ondernemen
- Doen Doe Je Zo
- DNA Re-set

Video met Jan van Setten

Spraakmakende unieke creaties

Zoek jij een uniek en spraakmakend sprekers concept voor jouw evenement?
Laat je inspireren!  Unieke creaties voor event sprekers.

Jouw maatwerk Event?

Wij adviseren graag!

Bel Ons: +31 162 455 610
Onze UNIEKE CREATIES zijn te boeken met diverse sprekers en moderators. 

Neem contact op voor DESKUNDIG ADVIES. Zo kunnen wij samen jouw event OP MAAT samenstellen. 

Geheel naar de UNIEKE WENSEN voor jouw organisatie!
Vrijblijvend advies
Correspondentieadres:
Tijmhof 25
4907 BC Oosterhout NB
T +31 162 455 610
E info@teeuwengroep.nl
Meld je aan voor de nieuwsbrief
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram