Spreker: Janneke Willemse

Het verschil tussen mannelijke en vrouwelijke beleggers

Janneke Willemse
Prijs indicatie: Op aanvraag
Vrijblijvende offerte

Janneke Willemse is financieel journalist, presentatrice en enthousiast belegger.

Op RTL Z is ze regelmatig te zien als beurscommentator en als presentatrice van het RTL Z Beursspel. Janneke is de oprichter van BlondjesBeleggenBeter.nl, een knipoog naar alle wetenschappelijke onderzoeken waaruit blijkt dat vrouwen beter beleggen dan mannen. Op deze website doet ze sinds 2013 verslag van haar beleggingen en de rendementen die ze daarmee behaalt. Het beleggen gaat verrassend goed: in 7 jaar tijd verdrievoudigde haar belegd vermogen.

In januari 2020 verscheen haar boek: Blondjes Beleggen Beter, In 7 stappen naar simpel en succesvol beleggen. Al na één week kreeg het boek een tweede druk en kwam het binnen op nummer 19 in De Bestseller 60. Nooit eerder verscheen een boek over beleggen in die lijst.

Janneke startte tijdens de beurshausse van 2000 als financieel journalist, presenteerde later online beursprogramma’s voor FinanceTelevision en was jarenlang hoofdredacteur van Belegger.nl en Beursduivel.be. In 2013 en 2014 presenteerde Janneke als opvolger van Eva Jinek de talkshow WNL Op Zondag op NPO 1.

Thema:

- Het verschil tussen mannelijke en vrouwelijke beleggers

Ook andere sprekers over: