Spreker: Jeanne Martens

Laat jouw netwerk voor je werken!

Jeanne Martens
Prijs indicatie: Op aanvraag
Vrijblijvende offerte

Netwerken, de een doet het graag en heeft er lol in en de ander vindt het maar niets. En toch zijn er diverse redenen om eens over je netwerk na te denken en te kijken hoe je jouw netwerk voor je kunt laten werken.

Netwerken staat voor brengen en halen, voor uitwisseling van kennis en kennissen. Het is veel meer dan alleen kaartjes uitwisselen en op zoek gaan naar nog belangrijkere mensen dan degene met wie je net staat te praten.

Voor Jeanne Martens is het geen vraag of je wel of niet moet investeren in je of nadenken over je netwerk. Ze onderbouwt dit vanuit een wetenschappelijke hoek, maar ook vanuit de praktijk. Als voorzitter van een landelijk, groot vrouwennetwerk met een kleine 4.000 leden, met haar ervaring als bestuurder en als onderzoeker heeft ze voorbeelden genoeg. Netwerken zit bij wijze van spreken in haar genen. Daarnaast heeft ze van haar hobby, netwerken, haar vak gemaakt en is een promotie-onderzoek gestart naar de betekenis van netwerken in relatie tot loopbaanontwikkelingen.

Jeanne Martens, nodigt je graag uit om je netwerk eens tegen het licht te houden en jezelf de vraag te stellen, wat voor netwerk heb ik? Werkt mijn netwerk voor mij als ik dat nodig heb en hoe werkt dat dan? Tijdens de interactieve lezing, gaat u geïnspireerd naar huis, met tips om ook aan uw netwerk te bouwen.

Thema:

- Laat jouw netwerk voor je werken