Spreker: Jef Staes

Ik was een schaap

Jef Staes
Prijs indicatie: Op aanvraag
Vrijblijvende offerte

Jef Staes is auteur, spreker en architect op het gebied van lerende en innovatieve organisaties. Hij ontwikkelde een vernieuwende visie op de manier waarop snel wendbare organisaties dienen te functioneren. Als spreker geeft hij inspirerende lezingen die toehoorders niet onberoerd laten. Als workshop leider gaat hij dieper in op zijn ontwikkelde inzichten en geeft hij medewerkers, manager en executives de kans om, in samenwerking met andere organisaties, open cultuur innovatie in de praktijk te brengen.

Op de vraag: “Hoe komt het dat organisaties niet snel genoeg leren en innoveren?” formuleert Jef met een unieke woordenschat een antwoord, waarbij de doelstelling steeds het verhogen van de wendbaarheid en het innovatievermogen van medewerkers, teams en organisaties is. Welkom in de wereld van 2D en 3D tamme schapen en rode apen!
In zijn presentatie Ik was een schaap neemt Jef je mee in een uitdagende reis met Schapen en Smarts. Het is een presentatie over hoe we als mens kunnen veranderen in een passieloos Schaap of een gepassioneerde Smart. In zijn presentatie Mijn manager is een held geeft Jef een beklijvend inzicht in de werking van organisaties waar leren, verandering en innovatie deel uitmaken van het DNA. In zijn presentatie Mijn organisatie is een oerwoud
krijgen de vragen: Hoe creëer je een omgeving waarin nieuwe ideeën zich makkelijker doorzetten en vermenigvuldigen? Hoe verhoog je het innovatievermogen van je organisatie, teams en medewerkers? Wat wurgt het creatief ondernemerschap in een organisatie? een indringend en beklijvend antwoord.

Thema's:

- Ik was een schaap
- Mijn manager is een held
- Mijn organisatie is een oerwoud

Ook andere sprekers over:

Videos: