Jempi Moens

Disruptieve innovatie en creativiteit

Jempi Moens als spreker boeken.

De Belg Jempi Moens studeerde klinische psychologie aan de Universiteit in Leuven en Antwerpen. Daarna behaalde hij zijn MBA. Jempi Moens houdt zich bezig met strategische innovatie vanuit een creatieve invalshoek (“Dreambased Innovation”).

Te boeken als

Wie is Jempi Moens?

Hij besloot jaren geleden om met de mentaliteit van Kuifje naar Nederland te verhuizen. Lukt het in Nederland, dan lukt het in de hele wereld, was zijn filosofie. En inderdaad hij veroverde de wereld door mee te werken aan doorbraakinnovaties als Senseo Crema, Heineken Beertender en Cup-a-Soup. Recent werkte hij onder meer aan strategie- en innovatieprojecten voor Ahold, Shell Retail, Albron, Airmiles, Coca Cola, Gemeente Almere, Philadelphia Zorg, Isala Ziekenhuizen, Vion en Lamb Weston Meijer.

Daarnaast wordt hij steeds meer gevraagd voor zijn creatieve inbreng in trajecten waar toekomstgerichte innovatie en beleving centraal staan. Met name in het ontwikkelen van een strategische visie/droom en daarbij horende vernieuwende concepten ligt een belangrijke toegevoegde waarde. Deze droom is altijd verankerd in grondige kennis van dieperliggende behoeften van de doelgroep(en) en in de kennis, ambitie en creativiteit van het dreamteam. Een belangrijk instrument is Futurise®, een wetenschappelijk onderbouwde (i.s.m. Rijksuniversiteit van Gent) manier om inzicht te krijgen in actuele en toekomstige behoeften.

In zijn presentatie over disruptieve innovatie en creativiteit legt Jempi uit dat echte innovatie niet komt uit plannen of spreadsheets, maar uit een energieke mentaliteit die verandering en beweeglijkheid stimuleert in organisaties. Zijn visie is mede gebaseerd op diepgaand psychologisch onderzoek over het gedrag van mensen en is een pleidooi voor samenwerking.

Door bestaande aannames en inzichten waarin we gevangen zitten los te laten, creëren we een vernieuwende mentaliteit en attitude. Jempi legt uit hoe nieuwe methoden en technieken werken om tot vernieuwende inzichten en oplossingen te komen, zoals disruption journeys, imagineering technieken, serious business gaming.

Thema’s:

- Disruptieve innovatie en creativiteit
- Innovatie, verandering en leiderschap
- Trends en maatschappelijke ontwikkelingen
- Toekomst en rol van merken
- Klantgerichtheid
- Samenwerken

Spraakmakende unieke creaties

Zoek jij een uniek en spraakmakend sprekers concept voor jouw evenement?
Laat je inspireren!  Unieke creaties voor event sprekers.

Jouw maatwerk Event?

Wij adviseren graag!

Bel Ons: +31 162 455 610
Onze UNIEKE CREATIES zijn te boeken met diverse sprekers en moderators. 

Neem contact op voor DESKUNDIG ADVIES. Zo kunnen wij samen jouw event OP MAAT samenstellen. 

Geheel naar de UNIEKE WENSEN voor jouw organisatie!
Vrijblijvend advies
Correspondentieadres:
Tijmhof 25
4907 BC Oosterhout NB
T +31 162 455 610
E info@teeuwengroep.nl
Meld je aan voor de nieuwsbrief
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram