Spreker: Jeroen Gort

Alles is verkoop!

Jeroen Gort
Prijs indicatie: Op aanvraag
Vrijblijvende offerte

Jeroen Gort uit West-Brabant is een echte selfmade ondernemer. Hij werkte zo’n 10 jaar in marketing en verkoopfuncties. Als salesmanager bij VNU begeleidde en coachte hij een team van jonge verkopers. Vervolgens heeft hij in de afgelopen 15 jaar duizenden medewerkers en managers getraind en gecoacht op het gebied van leiderschap, commercie en communicatie.
Hij ontwikkelde zich tot een begenadigd spreker met een geheel eigen stijl waarbij empowerment en het ontwikkelen van een groeimindset centraal staat. Zijn boodschap: ‘We moeten in Nederland eens ophouden om alleen maar die emmer met kennis en vaardigheden te blijven vullen, we moeten het vuur aansteken! Als je andere resultaten wilt zul je iets anders moeten doen. En structureel anders doen vereist een andere manier van denken’. Klanten omschrijven zijn presentaties en trainingen als zeer energiek en inspirerend.

Hij spreekt en traint onder anderen voor banken, accountantskantoren, handelsbedrijven en (semi) overheid. Jeroen spreekt veel op seminars en congressen en werkte bijvoorbeeld voor diverse Rabobanken, Ricoh, Bouwfonds en Essent. Bovendien is Jeroen een ervaren dagvoorzitter. 

Thema's:          

- Alles is verkoop! Succesvoller communiceren met de Connected sales cycle
- Persoonlijk ondernemerschap. Iedere medewerker wordt een interne ondernemer!
- Effecitef zelfmanagement: kiezen, doen en loslaten!
- Zakelijk succes met social media: luisteren, interacteren, waarde creëren