Spreker: Jeroen Gort

Natuurlijk verkopen: waardecreatie vanuit verbinding

Jeroen Gort
Prijs indicatie: Op aanvraag
Vrijblijvende offerte

Jeroen Gort uit West-Brabant is een selfmade ondernemer. Hij werkte zo’n 10 jaar in marketing en verkoopfuncties. Als salesmanager bij VNU begeleidde en coachte hij een team van jonge verkopers. Vervolgens heeft hij in de afgelopen 20 jaar duizenden medewerkers en managers getraind en gecoacht op het gebied van leiderschap, commercie en communicatie.


Hij ontwikkelde zich tot een begenadigd (internationaal) spreker met een geheel eigen stijl waarbij empowerment en het ontwikkelen van een groeimindset centraal staat. Zijn boodschap: ‘We moeten in Nederland eens ophouden om alleen maar die emmer met kennis en vaardigheden te blijven vullen, we moeten het vuur aansteken! Als je andere resultaten wilt zul je iets anders moeten doen. En structureel anders doen vereist een andere manier van denken’. Klanten omschrijven zijn presentaties en trainingen als zeer energiek en inspirerend.


Hij spreekt en traint onder anderen voor banken, accountantskantoren, handelsbedrijven en (semi) overheid. Jeroen spreekt veel op seminars en congressen en werkt bijvoorbeeld voor diverse Rabobanken, Ricoh, BDO, Vodafone, Renewi en Essent.


Jeroen is de drijvende kracht achter het Circle of Sales verkoopconcept, het Winninghabits coachingsprogramma, het Improphit® verbetersysteem en de Cirkels van bevlogenheid

Thema's:          

- Natuurlijk verkopen! Waardecreatie vanuit verbinding met Circle of sales; 
- Persoonlijk ondernemerschap. Medewerkers worden interne ondernemers!
- Winning habits; Resultaatverbetering door duurzame gedragsverandering
- Storytelling in communicatie en sales
- Doelgericht overtuigen en je invloed vergroten
- Effectief zelfmanagement; Kiezen, doen en loslaten!