Jesse van Doren

Innoverende ondernemer

Jesse van Doren als spreker boeken.

Jesse van Doren is spreker over technologie, innovatie en (online) marketing. Hij wordt al jaren veel gevraagd als keynote spreker, zo spreekt hij jaarlijks voor tientallen (internationale) organisaties en spreekt hij over trends, disruptie, big data, ondernemerschap en marketing.

Wie is Jesse van Doren?

Jesse van Doren spreekt, innoveert en onderneemt. Hij adviseert multinationals, overheden en het MKB over de onderwerpen waarover hij keynote speeches verzorgt. Over communities, trends en de technologische toekomst die eraan zit te komen. Met belangrijke implicaties voor bedrijven, die hij op een praktische wijze combineert met een duidelijke visie op de toekomst. Jesse prikkelt ondernemers, inspireert professionals en brengt creatieven in beweging.

Jesse werd al eens uitgeroepen tot Meest Beloftevolle Ondernemer en staat door zijn jonge leeftijd bovendien bekend als whizzkid die houdt van experimenteren. Vanuit zijn rol als trendwatcher en futuroloog deelt hij zijn visie op de toekomst. Waarin Voice, 5G, Robotisering, Cyber Security, Internet of Things en Artificial Intelligence een belangrijke rol spelen. Toegespitst op online, branding en marketing, waarover hij wereldwijd al meer dan 350 organisaties adviseerde.

Sprout nam hem op in de 25 onder 25 , de Kamer van Koophandel interviewde hem over innovatie en zowel bij Emerce als bij Bright en bijvoorbeeld Knab is hij een graag geziene gast. Hij werkte en sprak voor bijvoorbeeld Google, ING, Ahold, Sony, Microsoft, Unilever, KPN, KPMG, BMW, Efteling en de Gemeente Rotterdam, waarmee hij zowel nationale als internationale sprekerservaring heeft.

Jesse van Doren zet als spreker de zaal in de fik. Met op maat gemaakte keynote speeches over innovatie, technologie, ondernemer- en leiderschap. Rondom thema’s zoals:

• Internet of Things
• 5G
• Innovatie
• Smart City
• Growth Hacking
• Marketing
• Big Data
• AI (Kunstmatige Intelligentie)
• Design
• Management
• Ideation

Het unieke aan Jesse is dat hij ondanks zijn jonge leeftijd, al voor zo’n 350 organisaties in tal van verschillende sectoren heeft gewerkt. Hierdoor geeft hij altijd praktische voorbeelden, toegespitst op het publiek wat hij voor zich heeft. Spreker gezocht over technologie- en innovatie en wat dat betekent voor hoe we leven, werken en ondernemen met elkaar? Iemand die niet alleen kan vertellen over de toekomst, maar ook zelf dagelijks in de praktijk hiermee bezig is met zijn bedrijven in tal van verschillende sectoren? Boek Jesse van Doren als Keynote spreker en ontdek hoe hij jong en oud met elkaar verbindt.

Video met Jesse van Doren

Spraakmakende unieke creaties

Zoek jij een uniek en spraakmakend sprekers concept voor jouw evenement?
Laat je inspireren!  Unieke creaties voor event sprekers.

Jouw maatwerk Event?

Wij adviseren graag!

Bel Ons: +31 162 455 610
Onze UNIEKE CREATIES zijn te boeken met diverse sprekers en moderators. 

Neem contact op voor DESKUNDIG ADVIES. Zo kunnen wij samen jouw event OP MAAT samenstellen. 

Geheel naar de UNIEKE WENSEN voor jouw organisatie!
Vrijblijvend advies
Correspondentieadres:
Tijmhof 25
4907 BC Oosterhout NB
T +31 162 455 610
E info@teeuwengroep.nl
Meld je aan voor de nieuwsbrief
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram