Spreker: Jitske Kramer

Normaal is anders: leidinggeven aan multiculturele teams

Jitske Kramer
Prijs indicatie: Op aanvraag
Vrijblijvende offerte

Drs. Jitske Kramer (1973) is corporate antropoloog en een inspirerende (vrouwelijke) spreker. Ook is ze ondernemer, facilitator en oprichter van HumanDimensions. In 2013 is ze uitgeroepen tot trainer van het jaar. Daarnaast is ze bekend als auteur van Deep Democracy – de wijsheid van de minderheid, Jam Cultures – over inclusie, macht en verschil, Wow! Wat een verschil, Normaal is anders!, Voodoo – op reis naar jezelf via eeuwenoude rituelen en de instant bestseller Werk heeft het gebouw verlaten. En coauteur van De Corporate Tribe (managementboek van het jaar 2016) en Building Tribes.

Jitske Kramer heeft veel ervaring met het geven van trainingen op het gebied van communicatie en leiderschapsontwikkeling. In haar boek “Normaal is Anders” beschrijft ze het leidinggeven aan multiculturele teams. Haar presentatie “Inclusie” gaat om ondanks de verschillen (gender, etniciteit) harmonie te brengen tussen mens en teams.

Verder is ze geboeid door “Deep Democracy”, een methode waarin ook de visie van de minderheid wordt meegenomen in een meerderheids besluit.

Met haar thema “Verbindend leiderschap” speelt ze in op de nieuwe realiteit van thuiswerken. Hoe kun je dan toch een team geest creëren? Hoe zorg ik ervoor verbinding en aandacht? Hoe kom je tot een “Dichtbij op Afstand” gevoel?

Als spreker behandelt ze een diversiteit aan onderwerpen: leiderschap, organisatie cultuur, sales, veranderingen en internationale samenwerking. Jitske Kramer boeit van de eerste tot de laatste minuut.

Thema's:

- Normaal is anders: leidinggeven aan multiculturele teams
- Verbindend leiderschap: de realiteit van thuiswerken
- Inclusie: ondanks de verschillen harmonie brengen tussen mens en teams
- Deep Democracy: een methode waarin ook de visie van de minderheid wordt meegenomen

Talen:

Ook andere sprekers over: