Jitske Kramer

Normaal is anders: leidinggeven aan multiculturele teams

Jitske Kramer als spreker boeken.

Wie is Jitske Kramer?

Drs. Jitske Kramer (1973) is corporate antropoloog en een inspirerende (vrouwelijke) spreker. Ook is ze ondernemer, facilitator en oprichter van HumanDimensions. In 2013 is ze uitgeroepen tot trainer van het jaar. Daarnaast is ze bekend als auteur van Deep Democracy – de wijsheid van de minderheid, Jam Cultures – over inclusie, macht en verschil, Wow! Wat een verschil, Normaal is anders!, Voodoo – op reis naar jezelf via eeuwenoude rituelen en de instant bestseller Werk heeft het gebouw verlaten. En coauteur van De Corporate Tribe (managementboek van het jaar 2016) en Building Tribes.

Jitske Kramer heeft veel ervaring met het geven van trainingen op het gebied van communicatie en leiderschapsontwikkeling. In haar boek “Normaal is Anders” beschrijft ze het leidinggeven aan multiculturele teams. Haar presentatie “Inclusie” gaat om ondanks de verschillen (gender, etniciteit) harmonie te brengen tussen mens en teams.

Verder is ze geboeid door “Deep Democracy”, een methode waarin ook de visie van de minderheid wordt meegenomen in een meerderheids besluit.

Met haar thema “Verbindend leiderschap” speelt ze in op de nieuwe realiteit van thuiswerken. Hoe kun je dan toch een team geest creëren? Hoe zorg ik ervoor verbinding en aandacht? Hoe kom je tot een “Dichtbij op Afstand” gevoel?

Als spreker behandelt ze een diversiteit aan onderwerpen: leiderschap, organisatie cultuur, sales, veranderingen en internationale samenwerking. Jitske Kramer boeit van de eerste tot de laatste minuut.

Thema's:

- Normaal is anders: leidinggeven aan multiculturele teams
- Verbindend leiderschap: de realiteit van thuiswerken
- Inclusie: ondanks de verschillen harmonie brengen tussen mens en teams
- Deep Democracy: een methode waarin ook de visie van de minderheid wordt meegenomen

Spraakmakende unieke creaties

Zoek jij een uniek en spraakmakend sprekers concept voor jouw evenement?
Laat je inspireren!  Unieke creaties voor event sprekers.

Jouw maatwerk Event?

Wij adviseren graag!

Bel Ons: +31 162 455 610
Onze UNIEKE CREATIES zijn te boeken met diverse sprekers en moderators. 

Neem contact op voor DESKUNDIG ADVIES. Zo kunnen wij samen jouw event OP MAAT samenstellen. 

Geheel naar de UNIEKE WENSEN voor jouw organisatie!
Vrijblijvend advies
Correspondentieadres:
Tijmhof 25
4907 BC Oosterhout NB
T +31 162 455 610
E info@teeuwengroep.nl
Meld je aan voor de nieuwsbrief
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram