Spreker: Jochem Klijn

Stop met verkopen en word gekocht

Jochem Klijn
Prijs indicatie: Op aanvraag
Vrijblijvende offerte

Jarenlang was Jochem Klijn de nummer 1 verkoper bij een van de grootste verzekeraars van Europa. Sinds 2007 geeft hij lezingen, trainingen en seminars aan ondernemers, salesmanagers en accountmanagers. Daarnaast verzorgt hij veel incompanytrainingen bij onder andere grote financiële instellingen en is hij als netwerkexpert actief voor ING en geeft hij als gastdocent colleges aan verschillende Hogescholen. In 2007 verscheen van hem het boek Netwerken op karakter en in 2014 is zijn nieuwste boek Social Meaning verschenen.

Stop met verkopen en word gekocht!

Loop een middag door de stad en er passeren honderden, misschien wel duizenden mensen. Misschien heb je er nooit aan gedacht, maar onder hen bevinden zich ook potentiële klanten. Veel van die voorbijgangers zullen immers geïnteresseerd zijn in jouw product of dienstverlening. De vraag is alleen: hoe kom je met hen in contact?

Netwerken vanuit Social Meaning biedt de oplossing. Het gaat over netwerken, maar dan strategisch ingezet. Leer hoe je jouw netwerk kunt opbouwen en hoe je jouw huidige netwerk kunt te verbeteren. Dat bestaat binnenkort niet meer uit vage kennissen en onbekende LinkedIn-relaties, maar uit enthousiaste verkopers. Zij zullen jou aanbevelen bij al die mensen die jij vanmiddag langs zag komen. Zonder dat jij daar nog iets voor hoeft te doen.

Daarnaast is Jochem een dynamisch dagvoorzitter. 

Thema’s:     

- Stop met verkopen en word gekocht
- Haal daadwerkelijk rendement uit je netwerk
- Meer omzet en meer klanten