Joël Aerts

Ontwikkel je leiderschap, maak het verschil!

Joël Aerts als spreker boeken.

Joël Aerts (1980) spreekt, schrijft en adviseert over leiderschap en leider- schapsontwikkeling. De afgelopen jaren heeft hij lezingen en trainingen verzorgd voor profit- en non- profitorganisaties. Joël wordt geroemd om zijn energie, kennis en toegankelijkheid.

Wie is Joël Aerts?

In zijn presentaties combineert Joël inspiratie en inhoud. Inspiratie is noodzakelijk om mensen tot actie te bewegen, een gedegen inhoud om ervoor te zorgen dat er daadwerkelijk resultaten worden behaald. Joël werkt dan ook evidence-based. Hij baseert zijn presentaties op gedegen onderzoek en praktijkervaring.

Begin 2018 is Joëls boek Ontwikkel je leiderschap – 14 krachtige principes voor het versnellen van je leiderschapsontwikkeling en die van je medewerkers uitgekomen. Het boek is zeer goed ontvangen met lovende recensies en een top 10 notering bij Managementboek.nl. Eerder schreef Joël samen met Ben Tiggelaar de nummer 1 bestseller MBA in één dag – Het boek. Hij werkte aan de totstandkoming van twintig audioprogramma’s over de beste ideeën van de belangrijkste managementdenkers. Naast spreker en auteur is Joël een ervaren organisatieadviseur.

Joël studeerde cum laude af in International Business & Management en heeft meerdere internationale teams geleid voor een internationale non-profitorganisatie.

Naast het onderwerp leiderschap is Joël een groot fan van Hawaii en zijn open haard. Joël is getrouwd met Hanneke, samen hebben ze drie kinderen.

Spraakmakende unieke creaties

Zoek jij een uniek en spraakmakend sprekers concept voor jouw evenement?
Laat je inspireren!  Unieke creaties voor event sprekers.

Jouw maatwerk Event?

Wij adviseren graag!

Bel Ons: +31 162 455 610
Onze UNIEKE CREATIES zijn te boeken met diverse sprekers en moderators. 

Neem contact op voor DESKUNDIG ADVIES. Zo kunnen wij samen jouw event OP MAAT samenstellen. 

Geheel naar de UNIEKE WENSEN voor jouw organisatie!
Vrijblijvend advies
Correspondentieadres:
Tijmhof 25
4907 BC Oosterhout NB
T +31 162 455 610
E info@teeuwengroep.nl
Meld je aan voor de nieuwsbrief
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram