Spreker: Johan van den Belt

Uw financiën op koers?

Johan van den Belt
Prijs indicatie: Op aanvraag
Vrijblijvende offerte

Johan van den Belt schetst een groot aantal praktijkvoorbeelden van keuzes waarvoor families komen te staan indien ze hun financiële koers willen bepalen. Hij schetst een beeld van de actuele financiële situatie in Nederland, de ontwikkelingen rond pensioen- en oudedagsvoorzieningen, de huizen- en hypotheekmarkt en de kabinetsmaatregelen.

Ook gaat hij in op de ongekende mogelijkheden die het nieuwe erfrecht biedt. Een goed testament zorgt ervoor, dat uw familie en niet de fiscus uw vermogen in handen krijgt. Hij helpt u om met meer vertrouwen uw eigen financiële koers uit te zetten.

Hij verzorgt ook Prinsjesdaglezingen waarbij hij de regeringsplannen vertaalt naar de dagelijkse praktijk van ondernemers en burgers. Mr. Johan van den Belt is werkzaam bij de Rabobank groep en rechter-plaatsvervanger. Hij is auteur van boeken als Van Je familie moet je het hebben en Hoe red ik mijn vermogen die gaan over estate-planning en vermogensplanning. Verder is hij docent in het kader van financiele- en estateplanning voor accountants, belastingadviseurs en financieel planners. Kenmerk van hem is dat hij moeilijke onderwerpeneenvoudig met een dosis humor weet te brengen.

Thema's:

- Pensioen Actualiteiten
- Van je familie moet je het hebben
- Meer rendement uit uw geld
- Uw financiën op koers
- De ondernemer en zijn privéleven
- Bedrijfsoverdracht en bedrijfsovername