John van den Heuvel

Recht gezet! Blijf uit handen van criminelen

John van den Heuvel als spreker boeken.

John van den Heuvel begon zijn loopbaan bij de Amsterdamse politie, waar hij onder meer werkzaam was in de spannende wereld van de undercoveragent. In 1990 werd hij misdaadverslaggever bij De Telegraaf en maakte hij naam met onthullende artikelen over onder meer Desi Bouterse en Willem Holleeder. John van den Heuvel staat bekend om zijn gedegen onderzoek en verrassende onthullingen over de onderwereld.

Wie is John van den Heuvel?

Sinds 2001 is hij naast zijn werk voor De Telegraaf crimedeskundige bij het tv-programma RTL Boulevard en het radioprogramma van Edwin Evers op Radio 538. Hij presenteerde succesvolle tv-programma’s als Bureau Misdaad op RTL 5 en Bureau van den Heuvel en Crime Time op Nederland 1. In 2012 presenteerde hij het tv-programma Recht gezet! en zorgde hij ervoor dat malafide bedrijven, bureaucratische overheidsinstellingen, fraudeurs en digitale loverboys ontmaskerd werden. Verder gaf hij in het programma tips aan ondernemers en burgers over hoe voorkomen kan worden om in de val van fraudeurs te vallen. Ook gaat hij in op de relatie tussen de onder- en bovenwereld met onder meer aandacht voor witwaspraktijken. In april 2014 startte hij met de serie Op de vlucht, waarbij hij op zoek gaat naar voortvluchtige criminelen. In 2017 start hij weer met een nieuw seizoen Ontvoerd waarbij hij weer zijn uiterste best doet om verdwenen kinderen terug naar Nederland te halen.

Inmiddels heeft hij diverse bestsellers op zijn naam staan, waaronder Doden liegen niet  (2007) en Tijdperk Holleeder (2008). In zijn nieuwste boek  De spiegel van het recht (2015) laat John van den Heuvel zien dat er niet altijd een duidelijke grens is tussen goed en kwaad.

De laatste tijd is hij actief bezig met Cybercrime. Hij kan boeiend vertellen over de fascinerende wereld van hackers en hoe bedrijven en burgers zich kunnen beschermen tegen deze snel groeiende vorm van misdaad.

John van den Heuvel kan maatwerkgericht inspelen op een veelheid van thema’s.

Thema’s:

- Recht gezet!
- Cybercrime
- Blijf uit handen van criminelen
- Wat ondernemers kunnen leren van criminelen
- Witwaspraktijken
- Samenhang onder- en bovenwereld

Spraakmakende unieke creaties

Zoek jij een uniek en spraakmakend sprekers concept voor jouw evenement?
Laat je inspireren!  Unieke creaties voor event sprekers.

Jouw maatwerk Event?

Wij adviseren graag!

Bel Ons: +31 162 455 610
Onze UNIEKE CREATIES zijn te boeken met diverse sprekers en moderators. 

Neem contact op voor DESKUNDIG ADVIES. Zo kunnen wij samen jouw event OP MAAT samenstellen. 

Geheel naar de UNIEKE WENSEN voor jouw organisatie!
Vrijblijvend advies
Correspondentieadres:
Tijmhof 25
4907 BC Oosterhout NB
T +31 162 455 610
E info@teeuwengroep.nl
Meld je aan voor de nieuwsbrief
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram