Spreker: Joël Aerts

Ontwikkel je leiderschap, maak het verschil!

Joël Aerts
Prijs indicatie: Op aanvraag
Vrijblijvende offerte

Joël Aerts (1980) spreekt, schrijft en adviseert over leiderschap en leider- schapsontwikkeling. De afgelopen jaren heeft hij lezingen en trainingen verzorgd voor meer dan vijftig profit- en non- profitorganisaties. Joël wordt geroemd om zijn energie, kennis en toegankelijkheid.

In zijn presentaties combineert Joël inspiratie en inhoud. Inspiratie is noodzakelijk om mensen tot actie te bewegen, een gedegen inhoud om ervoor te zorgen dat er daadwerkelijk resultaten worden behaald. Joël werkt dan ook evidence-based. Hij baseert zijn presentaties op gedegen onderzoek en praktijk ervaring.

Begin 2018 is Joëls nieuwe boek ‘Ontwikkel je leiderschap – 14 krachtige principes voor het versnellen van je leiderschapsontwikkeling en die van je medewerkers’ uitgekomen. Het boek is zeer goed ontvangen met lovende recensies en een top 10 notering bij Managementboek.nl. Eerder schreef Joël samen met Ben Tiggelaar de nummer 1 bestseller MBA in één dag – Het boek. Hij werkte aan de totstandkoming van twintig audioprogramma’s over de beste ideeën van de belangrijkste managementdenkers. Naast spreker en auteur is Joël een ervaren organisatieadviseur.

Joël studeerde cum laude af in International Business & Management en heeft meerdere internationale teams geleid voor een internationale non-profitorganisatie.

Naast het onderwerp leiderschap is Joël een groot fan van Hawaii en zijn openhaard. Joël is getrouwd met Hanneke, samen hebben ze drie kinderen.