Spreker: Joop Vos

Hersens, hart en kloten

Joop Vos
Prijs indicatie: Op aanvraag
Vrijblijvende offerte

Symposium, congres, productpresentatie of bedrijfsdag: cabaretier Joop Vos geeft uw bijeenkomst meerdere gezichten en extra kleur. Joop speelt ruim honderd cabaretvoorstellingen op maat per jaar, is dagvoorzitter op symposia, geeft inhoudelijke presentaties en heeft bij veel bedrijven en organisaties geen introductie meer nodig.

Naast humoristische interventies en dagvoorzitterschappen wordt Joop Vos steeds meer gevraagd voor een inspirerende en motiverende sessie binnen bedrijven en branches.

Door de jaren heen heeft Joop meer dan 2000 organisaties, bedrijven en branches van binnenuit leren kennen. Hij heeft ervaren hoe er gewerkt en gemanaged wordt. Daaruit heeft Joop zijn eigen conclusies getrokken en daaruit een praktische theorie geventileerd. Deze theorie heeft hij verwerkt in een presentatie waarbij hij inspeelt op de belevingswereld van starters, doorstarters, ervaren ondernemers en leidinggevenden.

Binnen het leven en de carrière van mensen en binnen de organisatie van bedrijven gaan ontwikkelingen door de technische vooruitgang steeds sneller. De inrichting van de organisatie en de rol van de medewerkers veranderen bijna dagelijks. Dit vraagt om een andere benadering van werk en medewerker, naar de toekomst toe.

Joop opent met een humorvolle presentatie de ogen. Hij houdt mensen de spiegel voor, geeft ze inspiratie en zet ze aan tot een open en actieve houding naar veranderingen toe.

Volgens Joop draait leven en werk maar om het samenspel van drie elementen: ‘Hersens, hart en kloten m/v’: kennis/kunde, passie/bevlogenheid én het lef om het anders te doen.

Van controle naar vertrouwen en energie!

Thema’s:

- Verandering; Anders denken, anders doen!
- Cultuur