Joop Vos

Hersens, hart en kloten

Joop Vos als spreker boeken.

Symposium, congres, productpresentatie of bedrijfsdag: cabaretier Joop Vos geeft uw bijeenkomst meerdere gezichten en extra kleur. Joop speelt ruim honderd cabaretvoorstellingen op maat per jaar, is dagvoorzitter op symposia, geeft inhoudelijke presentaties en heeft bij veel bedrijven en organisaties geen introductie meer nodig.

Wie is Joop Vos?

Naast humoristische interventies en dagvoorzitterschappen wordt Joop Vos steeds meer gevraagd voor een inspirerende en motiverende sessie binnen bedrijven en branches.

Door de jaren heen heeft Joop meer dan 2000 organisaties, bedrijven en branches van binnenuit leren kennen. Hij heeft ervaren hoe er gewerkt en gemanaged wordt. Daaruit heeft Joop zijn eigen conclusies getrokken en daaruit een praktische theorie geventileerd. Deze theorie heeft hij verwerkt in een presentatie waarbij hij inspeelt op de belevingswereld van starters, doorstarters, ervaren ondernemers en leidinggevenden.

Binnen het leven en de carrière van mensen en binnen de organisatie van bedrijven gaan ontwikkelingen door de technische vooruitgang steeds sneller. De inrichting van de organisatie en de rol van de medewerkers veranderen bijna dagelijks. Dit vraagt om een andere benadering van werk en medewerker, naar de toekomst toe.

Joop opent met een humorvolle presentatie de ogen. Hij houdt mensen de spiegel voor, geeft ze inspiratie en zet ze aan tot een open en actieve houding naar veranderingen toe.

Volgens Joop draait leven en werk maar om het samenspel van drie elementen: ‘Hersens, hart en kloten m/v’: kennis/kunde, passie/bevlogenheid én het lef om het anders te doen.

Van controle naar vertrouwen en energie!

Thema’s:

- Verandering; Anders denken, anders doen!
- Cultuur

Video met Joop Vos

Spraakmakende unieke creaties

Zoek jij een uniek en spraakmakend sprekers concept voor jouw evenement?
Laat je inspireren!  Unieke creaties voor event sprekers.

Jouw maatwerk Event?

Wij adviseren graag!

Bel Ons: +31 162 455 610
Onze UNIEKE CREATIES zijn te boeken met diverse sprekers en moderators. 

Neem contact op voor DESKUNDIG ADVIES. Zo kunnen wij samen jouw event OP MAAT samenstellen. 

Geheel naar de UNIEKE WENSEN voor jouw organisatie!
Vrijblijvend advies
Correspondentieadres:
Tijmhof 25
4907 BC Oosterhout NB
T +31 162 455 610
E info@teeuwengroep.nl
Meld je aan voor de nieuwsbrief
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram