Spreker: Joseph Oubelkas

Gezondheid, Liefde, Vrijheid

Joseph Oubelkas
Prijs indicatie: Op aanvraag
Vrijblijvende offerte

Joseph Oubelkas is geboren op 10 september 1980 in het plaatsje Raamsdonksveer, een bedrijvig dorp in Brabant een aantal kilometer boven Breda. In het dorp kent Joseph een heerlijke jeugd. Hij heeft een geweldige moeder, een zorgzame vader en fijne vrienden.
Joseph gaat na de basisschool naar de HAVO en vervolgens op zestienjarige leeftijd naar het HBO in Breda. Daar studeert hij Hogere Informatica en vier jaar later is hij één van de jongste IT-ingenieurs van Nederland.
Hij wil verder studeren (Universiteit), maar het bedrijfsleven in 2000/2001 – toen IT ‘booming’  – biedt hem goede kansen. Een paar jaar later start hij succesvol een eigen IT-bedrijf.

Studeren, werken, liefde, alles gaat Joseph voor de wind, maar dan gaat het mis.
In december 2004 gebeurt er iets wat zijn comfortabele leven totaal op zijn kop zet. Iets wat blijkbaar iedereen zomaar kan overkomen. Een zakenreis naar Marokko loopt uit op een catastrofe waarvan jaren van onterechte gevangenschap in Marokko het gevolg zijn. Joseph Oubelkas beschrijft de worsteling met de vrije, maar sceptische wereld. Hij houdt zich staande ondanks alle veranderingen, tegenslagen en onzekerheden en probeert langzaam maar zeker weer een succesvol en gelukkig leven op te bouwen. De thema's gezondheid, liefde en vrijheid staan als de drie pijlers centraal. In zijn presentaties worden hierbij de ontroerende brieffragmenten van zijn moeder aangehaald.

Thema: 

- Gezondheid, Liefde, Vrijheid

Talen:

Ook andere sprekers over:

Videos: