Karin Boon

Bouncing back; Veerkracht behouden in crisistijd

Karin Boon als spreker boeken.

Wie is Karin Boon?

Weer nieuwe maatregelen, waardoor je niet meer kan doen, wat je wilde. Nog steeds onzekerheid, over je gezondheid, over je werk, over je financiën, over het maken van nieuwe plannen voor je vakantie. En je hebt geen idee wanneer het beter wordt. Er wordt op dit moment veel gevraagd van ons, zonder duidelijk aan te geven hoe lang dit gaat duren, en niet iedereen kan hiermee omgaan. Sommigen reageren met boosheid of angst, anderen worden depressief, zien het niet meer zitten, en nog anderen lappen de maatregelen aan hun laars, en doen gewoon waar ze zin in hebben, met risico voor eigen en andermans gezondheid. Hoe kan je op een goede manier omgaan met deze spanning, en de stress die hiermee samenhangt, en toch plezier in je leven houden.

Ik heb het over veerkracht, het vermogen om te herstellen van stress en tegenslag. Veerkracht bestaat onder andere uit omgaan met stress, omgaan met verandering, je fysieke, mentale en emotionele gezondheid, en je levensinstelling. Dit zijn allemaal factoren waar je invloed op kan uitoefenen.

In de webinar Bouncing Back, gaan we op zoek naar de beste manier om je veerkracht te bewaren. Je word je bewust van jouw manier van coping, (omgaan met stress), van hoe je tegen verandering aankijkt, en wat je kan doen om je gezondheid op alle vlakken optimaal te houden. We doen dit aan de hand van veel beeldmateriaal, psychologische illusies, en grappige quizjes. Met als doel je veerkracht te vergroten, èn een leuke middag te hebben met elkaar.

Het mag dan een vreemde, onzekere en soms angstige tijd zijn, maar zodra je focust op wat er nog wel kan, waar je nog wel controle over hebt, en op wat jij kunt doen om veerkrachtiger te worden, is er ook in deze periode een hoop te leren, waardoor je persoonlijk en professioneel groeit, en sterker uit deze crisis komt!

Thema's:

- Bouncing back; Veerkracht behouden in crisistijd
- Bodytalk: The language of Emotions

Video met Karin Boon

Spraakmakende unieke creaties

Zoek jij een uniek en spraakmakend sprekers concept voor jouw evenement?
Laat je inspireren!  Unieke creaties voor event sprekers.

Jouw maatwerk Event?

Wij adviseren graag!

Bel Ons: +31 162 455 610
Onze UNIEKE CREATIES zijn te boeken met diverse sprekers en moderators. 

Neem contact op voor DESKUNDIG ADVIES. Zo kunnen wij samen jouw event OP MAAT samenstellen. 

Geheel naar de UNIEKE WENSEN voor jouw organisatie!
Vrijblijvend advies
Correspondentieadres:
Tijmhof 25
4907 BC Oosterhout NB
T +31 162 455 610
E info@teeuwengroep.nl
Meld je aan voor de nieuwsbrief
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram