Spreker: Kees Jansma

Winnende teams en succesvolle coaches

Kees Jansma
Prijs indicatie: Op aanvraag
Vrijblijvende offerte

Als verslaggever binnen de sportwereld is de bekendheid van Kees Jansma groot. Dit beeld is nog versterkt doordat hij nadat Marco van Basten bondscoach werd, perschef werd van het Nederlands elftal. Na Marco van Basten deed ook Bert van Marwijk een beroep op hem. Ook bij de huidige bondscoach Louis van Gaal vervult hij deze functie tot en met het WK in Brazilië.

Kees Jansma zal aan de hand van nostalgische en actuele beelden een reis maken door de rijke Nederlandse voetbalhistorie.

Aan de orde komen onder meer: De coaching stijlen van Rinus Michels, Bert van Marwijk, Guus Hiddink (Zuid-Korea) en Louisvan Gaal? Wat was de kracht van hun teams? Waarom werden we Europees kampioen in ’88? Waarom verloren we de WK finale 2010? Hoe op een effectieve manier om te gaan met de media? Kost het veel moeite om Louis van Gaal in het gareel te houden? De macht van het geld in de voetbalsport (WK Quatar). De Champion League is heel voorspelbaar geworden door het grote geld. Kan dit doorbroken worden door de nieuwe Fair Play regels van de FIFA? Kan ooit nog een Nederlandse club de Champion League winnen?

Met humor en anekdotes laat Kees Jansma zijn publiek “smullen” van zijn bijzondere verhalen en mooie voetbalfragmenten uit de rijke oranje- en clubhistorie.

Talen:

Ook andere sprekers over: