Kim Lammers

Hoe maak je van brons, goud?

Kim Lammers als spreker boeken.

Wie is Kim Lammers?

Kim is een echte teamplayer en winnaar. Zij wil altijd het beste uit zichzelf halen en de mensen om haar heen. Haar missie in het leven is om mensen in beweging te krijgen in de breedste zin van het woord. Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder. Kim weet als geen ander hoe hard zij de mensen om haar heen nodig heeft om als individu en team beter te worden en samen het hoogst haalbare te bereiken. Kim kan met haar enthousiasme, gedrevenheid en passie altijd de rest mee krijgen. In een waanzinnige inspirerende presentatie, weet ze dit ook bij haar toehoorders over te brengen.  Ze sleept je mee in een overtuigend betoog hoe je meer uit jezelf kan halen en waar jij het groepsproces mee kan helpen en hoe je het beste mensen voor jouw zaak motiveert.

Kim Lammers weet dat doorzetten, waar andere ophouden, het verschil maakt . Sinds 2002 maakte Kim Lammers deel uit van het Nederlands Hockey elftal. Tijdens haar hockeycarrière beleefde zij hoogte- en dieptepunten. Met haar zware knieblessure vlak voor de Olympische Spelen van Beijing in 2008 als ultiem dieptepunt. Kim wist zich zonder zich gesteund te voelen door de bondscoach terug te knokken en pakte uiteindelijk met haar team een gouden plak tijdens de Olympische Spelen van Londen in 2012. In totaal speelde zij 200 interlands en scoorde 124 doelpunten voor Oranje. Daarnaast werd zij in 2006 en 2014 Wereldkampioen met het Nederlands elftal. Tijdens het WK in Den Haag werd haar doelpunt als mooiste van het toernooi bekroond. In 2007 en 2012 werd zij topscoorder in de Nederlandse Hoofdklasse. Ze is ontzettend clubtrouw want ze speelde 17 jaar voor haar club Laren. Kim was niet het grootste talent van haar lichting. Maar haar extreme doorzettingsvermogen heeft haar tot een van de beste spitsen van de wereld gemaakt op basis van werken, sleuren en haar talent om doelpunten te scoren. Tegenwoordig werkt Kim als coach/facilitator in het bedrijfsleven waar ze teams en mensen helpt groeien in proces om het maximale uit hun talenten te halen. Tijdens de Olympische Spelen in Tokio in 2021 was Kim Lammers regelmatig commentator bij de dagelijkse nabeschouwingen.

Thema:

- Hoe maak je van brons, goud?

Video met Kim Lammers

Spraakmakende unieke creaties

Zoek jij een uniek en spraakmakend sprekers concept voor jouw evenement?
Laat je inspireren!  Unieke creaties voor event sprekers.

Jouw maatwerk Event?

Wij adviseren graag!

Bel Ons: +31 162 455 610
Onze UNIEKE CREATIES zijn te boeken met diverse sprekers en moderators. 

Neem contact op voor DESKUNDIG ADVIES. Zo kunnen wij samen jouw event OP MAAT samenstellen. 

Geheel naar de UNIEKE WENSEN voor jouw organisatie!
Vrijblijvend advies
Correspondentieadres:
Tijmhof 25
4907 BC Oosterhout NB
T +31 162 455 610
E info@teeuwengroep.nl
Meld je aan voor de nieuwsbrief
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram