Spreker: Kitty Koelemeijer

Wat komt er de komende vijf jaar op ons af?

Kitty Koelemeijer
Prijs indicatie: Op aanvraag
Vrijblijvende offerte

Kitty Koelemeijer is hoogleraar Marketing & Retailing aan Nyenrode Business Universiteit en directeur van het Center Marketing & Supply Chain Management.

Ze is lid van de Raad van Commissarissen van een aantal nationale en internationale bedrijven. Ook is ze lid van de Raad van Toezicht Fonds Gehandicaptensport en is ze onder meer bestuurslid van de Vereniging Nederlandse Poppodia en Festivals.

Ze schrijft regelmatig opiniestukken voor RTLZ en columns voor Retailtrends. Ze is actief op het gebied van innovatie, digitale transitie, artificial intelligence, big data, retailmanagement  klantgedrag, gedragseconomie, merkbeleid en duurzaamheid. Specifiek op het gebied van retail- en ketenmanagement: groeistrategieën, omnichannel retailing, digitale technologieën, shoppergedrag en ketensamenwerking.

Kitty heeft als commissaris en adviseur bij diversen bedrijven veel praktische ervaring opgedaan met toekomstscenario’s, disruptieve innovaties en het soort leiderschap en marketing wat nodig is om te komen tot een klantgerichte organisatie in onze snel veranderende digitale wereld.

Kitty Koelemeijer is scherp en ad rem en brengt wetenschap en praktijk dicht bij elkaar.

 

Thema’s:

Wat komt er de komende vijf jaar op ons af?

Klantenbinding in tijden van pandemie

Digitale innovatie en klantenbinding

Het veranderende retaillandschap

De klant van de toekomst