Spreker: Lieke Lamb

Well Behaved Women don't make History

Lieke Lamb
Prijs indicatie: Op aanvraag
Vrijblijvende offerte

Lieke Lamb richt zich op trends en innovaties. Zij houdt zich als trendwatcher, spreker en columniste al vele jaren bezig met de veranderingen in de maatschappij en de invloed daarvan op de verschillende sectoren en branches.

Naast presentaties over trends op het gebied van techniek, social media, lifestyle, retail en consumenten, richt zij haar blik ook heel specifiek op de trends rond de feminisering van de maatschappij.

Tijdens haar presentaties over de nieuwe rolverdeling  voor vrouwen en mannen kijkt ze op luchtige wijze welke stappen er door vrouwen in de geschiedenis al zijn gemaakt en welke trends zich nu openbaren. Zo sprak zij o.a. op TEDxAmsterdamWomen.

Zij  is tevens, als moeder van vier kinderen, hoofdredacteur van Mama.nl. Hier schrijft zij columns omtrent onderwerpen als het onderwijssysteem, modern ouderschap als ook autisme. Ze is daarnaast een pittige dagvoorzitter.

Met een gezonde dosis relativeringsvermogen en aansprekende voorbeelden stimuleert zij haar publiek om zelf om zich heen te kijken en kansen te zien en creëren.

Thema’s:

- Well Behaved Women don’t make History
- Wel Business Babe maar geen Burnhout Babe
- Social Media
- 10 Mondiale Megatrends