Spreker: Lucia Rijker

Tegenslag omzetten in slagkracht

Lucia Rijker
Prijs indicatie: Op aanvraag
Vrijblijvende offerte

Lucia Rijker werd geboren in Amsterdam en was vier keer wereldkampioen kickboksen en twee keer wereldkampioen boksen. Ze was ongeslagen in 54 gevechten, met 39 knock-outs. Ze heeft getraind met wereldkampioenen als Lennox Lewis en Mike Tyson. Ze werd genomineerd voor de beste sporter in de Verenigde Staten samen met Lance Armstrong en Tiger Woods. Ze is praktiserend Boeddhist en heeft een graad aan de Amerikaanse University of Living Life. Wereldberoemd werd ze door haar hoofdrol in de boksfilm Million Dollar Baby met Clint Eastwood. In haar presentatie Tegenslag omzetten in slagkracht geeft ze aan dat zelfkennis de basis is voor succes. Haar bijzonder boeiende leven met hoogtepunten en diepe dalen heeft haar geleerd het licht in haar eigen leven te ontsteken.

In 2010 maakte ze indruk met haar tv-programma Een nieuw leven. Mensen die op een omslagpunt in hun leven zijn gekomen staan hierin centraal.  In 2016 was zij hoofdpersoon in het programma Verborgen verleden.

In een nieuw programma proberen bekende Nederlanders, ondersteund door een professioneel team van docenten, 15 vroegtijdige schoolverlaters weer aan het leren te krijgen.
Graag verrijkt ze haar publiek met haar ervaringen.

Thema’s:

- Tegenslag omzetten in slagkracht
- Een nieuw leven