Lucia Rijker

From the Dutch Destroyer into a Powerful Aware and Inspirational Woman

Lucia Rijker als spreker boeken.

Wie is Lucia Rijker?

Lucia Rijker is een legende geworden als bokskampioen. Haar hoofdrol in de film "Million Dollar Baby" met Clint Eastwood heeft haar wereldberoemd gemaakt. Degenen die het voorrecht hebben gehad Lucia te leren kennen, waren verrast door haar moed, inzicht en haar rol als moordenaar in Million Dollar Baby. Haar buitengewoon interessante leven als pionier, met pieken en dalen, heeft haar geleerd krachtiger in het leven te staan. Via haar presentaties deelt ze haar verrijkende ervaringen met ondernemers, docenten, mensen in leidinggevende posities, jongeren en iedereen die bereid is zich bewust te worden wat je kunt leren van uitdagende ervaringen in het leven.

Luisteren naar Lucia Rijker (“Lucia Richer”) maakt je letterlijk rijker. Ze deelt en maakt haar levenslessen waardevol voor elk individu en leert hun dit toe te passen in het dagelijks leven.

Lucia Rijker is geboren in Amsterdam. Ze is een voormalig viervoudig wereldkampioen Kick Boksen en tweemaal wereldkampioen boksen. Ze is nooit verslagen en won 54 gevechten waarvan 39 via een knock out. Ze heeft getraind met wereldkampioenen zoals Many Paquiao, Floyd Mayweather, Ronda Rousey, Lennox Lewis, Vladimire Klitscow en Mike Tyson.

Ze werd door USA Today genomineerd als de meest opzienbarende atleet in Amerika. Ze is de eerste vrouw in The World Boxing Hall of Fame 2009. Ze heeft vele prijzen ontvangen voor haar baanbrekend werk als vrouwelijke atleet en haar humanitaire bijdrage aan jongeren wereldwijd en ze is een pionier voor het boksen van vrouwen op de Olympische Spelen. Ze is een aanhanger van het Boeddhisme en heeft een diploma van de "University of Living Life".

Ze speelde een hoofdrol in 12 tv-documentaires over persoonlijke transformatie en ze schittert momenteel als coach in het tv-programma Dream school.

Lucia geeft sinds 2005 Empowerment workshops, ze is een veelgevraagd spreker voor bedrijven zoals: Rabobank, ABN / AMRO, IBM, Europa, Microsoft, Topsport Community, Van Leeuwen Pipe and Tube Group, Assistant Power Class, HAN, Graallezingen, Vastgoed pro., MBO-dag, Sectorinstituut Transport en Logistic, Zaanse Zakenvrouw van het Jaar 2018 en Leiderschap in Uitdagende tijden, om er maar een paar te noemen. Ze coacht topatleten evenals leiders in overheidsorganisaties zoals de Koninklijke Marechaussee en politieke wereldleiders. Ze deelt graag haar verrijkende ervaringen met mensen om ze sterker te maken in hun professioneel leven maar nog belangrijker in hun privéleven.

Thema:

- From the Dutch Destroyer into a Powerful Aware and Inspirational Woman

Video met Lucia Rijker

Spraakmakende unieke creaties

Zoek jij een uniek en spraakmakend sprekers concept voor jouw evenement?
Laat je inspireren!  Unieke creaties voor event sprekers.

Jouw maatwerk Event?

Wij adviseren graag!

Bel Ons: +31 162 455 610
Onze UNIEKE CREATIES zijn te boeken met diverse sprekers en moderators. 

Neem contact op voor DESKUNDIG ADVIES. Zo kunnen wij samen jouw event OP MAAT samenstellen. 

Geheel naar de UNIEKE WENSEN voor jouw organisatie!
Vrijblijvend advies
Correspondentieadres:
Tijmhof 25
4907 BC Oosterhout NB
T +31 162 455 610
E info@teeuwengroep.nl
Meld je aan voor de nieuwsbrief
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram