Spreker: Maaike de Reuver

Voedselveranderaar / ondernemer op het gebied van innovaties en start-ups in de food en hospitality branche

Maaike de Reuver
Prijs indicatie: Op aanvraag
Vrijblijvende offerte

Maaike de Reuver (1988) is expert op het gebied van trends, innovaties, duurzame ontwikkelingen en start-ups in de foodservice. Ze treedt op als spreker, dagvoorzitter en moderator.

In 2011 richtte Maaike WE CANTEEN op, een cateringbedrijf dat traditionele bedrijfsrestaurants omtovert tot food courts waarbij het aanbod wordt verzorgd in samenwerking met lokale ondernemers. Het bedrijf won diverse innovatieprijzen, waar onder de Misset Catering Award voor het meest innovatieve cateringconcept van Nederland. Maaike werd uitgeroepen tot een van de meest veelbelovende ondernemers onder de 25 jaar, en een van de meest invloedrijke personen in de Nederlandse cateringindustrie.

Sinds 2017 is Maaike hoofdredacteur voor inspiratie-platform Food Inspiration. Ze schrijft en vertelt dagelijks over de trends en ontwikkelingen in de wereld van eten, drinken, slapen en gastvrijheid. Het is haar doel om, samen met haar team, mensen die werkzaam zijn in de horeca en de foodservice dagelijks te inspireren met bijzondere verhalen, idee├źn en voorbeelden en video's. Maaike's expertise ligt in de start-up sector, nieuwe businessmodellen in food, de duurzame voedselkringloop en voedselinnovaties die slimmer, beter of gezonder zijn voor mens, dier en/of milieu.

Thema's waar over Maaike spreekt:

- Foodtrends
- Voedselinnovaties
- Nieuwe businessmodellen in food
- Start-ups
- Duurzaamheid

Ook andere sprekers over:

Videos: