Spreker: Maarten Ducrot

Veranderkunde en talentontwikkeling

Maarten Ducrot
Prijs indicatie: Op aanvraag
Vrijblijvende offerte

Voormalig profwielrenner Maarten Ducrot is sinds 1992 actief als organisatieadviseur en oprichter van CoworkFactory: een organisatieadviesbureau die het Nieuwe Adviseren centraal stelt: hoe zorg je ervoor dat het gaat om succesvol gedrag in plaats van alleen resultaat; hoe boor je het talent aan binnen een professionele omgeving zodat verandering en ontwikkeling van binnenuit komt?

Daarnaast is Maarten commentator bij de NOS voor onder meer de Tour de France. Hij studeerde Psychologie van de Organisatie aan de RU van Utrecht, waar hij zich heeft verdiept in de sportpsychologie. Juist vanwege een loopbaan als beroepswielrenner met grote hoogtepunten, zoals de WK ploegentijdrit in 1982 en een etappewinst in de Tour de France, vergrootte zijn belangstelling voor het effectief functioneren van mensen in organisatie- en teamverband. Maarten heeft zich gespecialiseerd in veranderkunde en talentontwikkeling.

In zijn presentatie “Van binnenuit presteren” is het de bedoeling mensen zodanig te raken dat veranderingen in hun organisaties prestaties zijn die ze zelf willen leveren in plaats van taken die ze moeten vervullen. "Moetisme", iets doen omdat je het moet en niet omdat je ervoor hebt gekozen, is fnuikend voor elke prestatie. Contact maken, samen succesvolle dingen doen voor de organisatie is het uitgangspunt. Op een interactieve manier met anekdotes van eigen sportervaringen weet Maarten deze boodschap over te brengen op zijn publiek en wijst hij u de weg in de verandering van taken uitvoeren naar prestaties leveren!

Thema's:          

- Vranderkunde en talentontwikkeling
- Sportquiz presentator

Talen:

Ook andere sprekers over: