Maarten Ducrot

Leiderschap en talentontwikkeling

Maarten Ducrot als spreker boeken.

Op een interactieve manier met anekdotes vanuit de eigen sportervaringen, weet Maarten Ducrot zijn boodschap over te brengen op het publiek. Hij wijst de weg in de verandering van ‘taken uitvoeren’ naar ‘prestaties leveren’!

Onderwerpen
Te boeken als

Wie is Maarten Ducrot?

Voormalig profwielrenner Maarten Ducrot is sinds 1992 actief als zelfstandig organisatieadviseur. Daarnaast is hij commentator bij NOS voor onder meer de Tour de France. Hij studeerde Psychologie van de Organisatie aan de RU van Utrecht, waar hij zich heeft verdiept in sportpsychologie. Zijn loopbaan als beroepswielrenner, met hoogtepunten zoals de WK ploegentijdrit in 1982 en een etappewinst in de Tour de France, zorgde voor een interesse in het effectief functioneren van mensen in organisatie- en teamverband. Maarten heeft zich gespecialiseerd in leiderschap en talentontwikkeling.

Hoe zorg je ervoor dat de focus ligt op succesvol gedrag, in plaats van op resultaat? Hoe boor je talent aan binnen een professionele omgeving, zodanig dat prestaties, veranderingen en ontwikkeling van binnenuit komen? In zijn presentatie Van binnenuit presteren inspireert Maarten om veranderingen in organisaties als prestaties te zien die mensen zelf willen leveren, in plaats van taken die zij moeten vervullen. Moetisme, iets doen omdat het moet en niet omdat je ervoor hebt gekozen, is fnuikend voor elke prestatie. Contact maken en samenwerken om succesvolle dingen te bereiken voor de organisatie is het uitgangspunt!

Thema's:          

- Leiderschap en talentontwikkeling
- Workshop leider en Dagvoorzitter

Spraakmakende unieke creaties

Zoek jij een uniek en spraakmakend sprekers concept voor jouw evenement?
Laat je inspireren!  Unieke creaties voor event sprekers.

Jouw maatwerk Event?

Wij adviseren graag!

Bel Ons: +31 162 455 610
Onze UNIEKE CREATIES zijn te boeken met diverse sprekers en moderators. 

Neem contact op voor DESKUNDIG ADVIES. Zo kunnen wij samen jouw event OP MAAT samenstellen. 

Geheel naar de UNIEKE WENSEN voor jouw organisatie!
Vrijblijvend advies
Correspondentieadres:
Tijmhof 25
4907 BC Oosterhout NB
T +31 162 455 610
E info@teeuwengroep.nl
Meld je aan voor de nieuwsbrief
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram