Maarten Steinbuch

Zorgzame Robots en Slimme Auto's

Maarten Steinbuch als spreker boeken.

Maarten Steinbuch is hoogleraar aan de Technische Universiteit Eindhoven. Hij doet met zijn groep onderzoek naar robots voor de zorgsector (zijn team is wereldkampioen voetballende robots) en voor de industrie. Ook werkt hij aan elektrisch vervoer, zelfrijdende autotechniek en kernfusie.

Wie is Maarten Steinbuch?

Maarten Steinbuch heeft een achtergrond in werktuigbouwkunde. Na jarenlang in de industrie gewerkt te hebben, is hij tegenwoordig al meer dan 15 jaar hoogleraar. Hij is betrokken bij een aantal start-ups, zoals die op het gebied van chirurgische robots. Hij is de eerste winnaar van de KIvI Academic Society Award vanwege zijn bijdrage aan maatschappelijk belangrijke technologische ontwikkelingen. Hij weet de verbinding te leggen tussen zijn universitaire onderzoek en projecten binnen en buiten de universiteit. De laagdrempelige en aansprekende wijze waarop hij kinderen, studenten, het bedrijfsleven en anderen hierin weet mee te nemen, heeft ertoe geleid dat hij diverse keren de Best Teacher Award mocht ontvangen. Bovendien heeft zijn onderzoeksgroep recent voor de tweede maal de "excellentie status" verkregen van een internationale wetenschappelijke commissie. In 2016 won hij de prestigieuze Simon Stevin Meesterprijs voor de manier waarop hij bruggen slaat tussen wetenschap en bedrijfsleven, en die samen laat optrekken om maatschappelijke vraagstukken op te lossen.

Maarten spreekt vaak voor grote groepen, en gebruikt veel voorbeelden uit de praktijk. Hij weet de snelle technologische ontwikkelingen op het gebied van slimme robots en auto's op een uitdagende en inspirerende manier uit te leggen. Ook kan hij op een natuurlijke manier de discussie met de zaal activeren als dagvoorzitter.

Thema:

- Zorgzame Robots en Slimme Auto's

Video met Maarten Steinbuch

Spraakmakende unieke creaties

Zoek jij een uniek en spraakmakend sprekers concept voor jouw evenement?
Laat je inspireren!  Unieke creaties voor event sprekers.

Jouw maatwerk Event?

Wij adviseren graag!

Bel Ons: +31 162 455 610
Onze UNIEKE CREATIES zijn te boeken met diverse sprekers en moderators. 

Neem contact op voor DESKUNDIG ADVIES. Zo kunnen wij samen jouw event OP MAAT samenstellen. 

Geheel naar de UNIEKE WENSEN voor jouw organisatie!
Vrijblijvend advies
Correspondentieadres:
Tijmhof 25
4907 BC Oosterhout NB
T +31 162 455 610
E info@teeuwengroep.nl
Meld je aan voor de nieuwsbrief
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram