Maarten Zweers

Het krachtenspel achter de revolutionaire veranderingen in onze wereld

Maarten Zweers als spreker boeken.

Het werk van Maarten Zweers (1948) is moeilijk met een enkel woord te omschrijven. Zijn gedachtengoed is universeel en betreft in feite alle aspecten van ons menselijke bestaan. Helder en volstrekt logisch legt hij verbanden tussen levensthema’s en maatschappelijke gebeurtenissen, waarvan wij doorgaans denken, dat ze onverenigbaar zijn. Psychologische, maatschappelijke, wetenschappelijke, religieuze en artistieke thema’s benadert hij vanuit hun essentie, waardoor onvermoede verbanden zichtbaar worden.

Wie is Maarten Zweers?

Zijn voordrachten zijn een unieke combinatie van rationaliteit, bevlogenheid en emotionele verdieping mede door de prachtige muzikale fragmenten, waarmee hij zijn betoog onderbouwd.

Maarten Zweers is een begenadigd spreker, die zijn gehoor van begin tot eind in de ban van zijn betoog houdt. Hij dwingt zijn toehoorders tot wat hij noemt consequent abstract logisch doordenken. Daardoor komt hij tot bevrijdende, nieuwe gedachten, die dan ineens ook wonderbaarlijk blijken aan te sluiten op de dagelijkse praktijk van het leven en heel veel nieuwe ontwikkelingen in onze wereld.

Maarten Zweers is ingenieur, zanger, theater lighting designer en theaterdirecteur geweest. Hij heeft unieke analyses gemaakt van de grootste dramatische en muzikale werken van onze cultuur.

In zijn presentatie Het krachtenspel achter de revolutionaire veranderingen in onze wereld gaat hij in op de achtergronden van onze snel veranderende wereld en trekt hij lijnen door naar de toekomst.

Thema’s:

- Het krachtenspel achter de revolutionaire veranderingen in onze wereld
- Wat is de diepere oorzaak van al die brandhaarden, hun samenhang en waar zullen ze toe leiden? Duo-presentatie met Jaap van Deurzen.

Video met Maarten Zweers

Spraakmakende unieke creaties

Zoek jij een uniek en spraakmakend sprekers concept voor jouw evenement?
Laat je inspireren!  Unieke creaties voor event sprekers.

Jouw maatwerk Event?

Wij adviseren graag!

Bel Ons: +31 162 455 610
Onze UNIEKE CREATIES zijn te boeken met diverse sprekers en moderators. 

Neem contact op voor DESKUNDIG ADVIES. Zo kunnen wij samen jouw event OP MAAT samenstellen. 

Geheel naar de UNIEKE WENSEN voor jouw organisatie!
Vrijblijvend advies
Correspondentieadres:
Tijmhof 25
4907 BC Oosterhout NB
T +31 162 455 610
E info@teeuwengroep.nl
Meld je aan voor de nieuwsbrief
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram