Spreker: Marc Brekoo

In 3 stappen naar pure winst!

Marc Brekoo
Prijs indicatie: Op aanvraag
Vrijblijvende offerte

Marc is mede-eigenaar/bestuurder van verschillende dienstverlenende ondernemingen, een beverage webshop, een productiebedrijf, een kinderdagverblijf en een investeringsgroep. Hij is een pragmaticus op-en-top die de zaken eenvoudig benadert en overbrengt. Daarnaast heeft hij meer dan 15 jaar colleges verzorgd voor de Avans Hogeschool op het vakgebied Strategisch Management en is hij als ambassadeur verbonden aan MKB Nederland.

Onderneem eens wat. Bedrijven die verliezen lijden bestaan niet!
Ondernemers moeten daadwerkelijk beseffen waar ze de hele dag druk mee zijn. Vooral wat dat aan het einde van de dag gebracht heeft en of dat binnen de koers van het bedrijf heeft plaatsgevonden. De praktijk leert ons dat tussen de dagelijkse bezigheid, het resultaatbesef ervan en de koers waarbinnen dat had moeten gebeuren, enorme verschillen zitten. “Stevig roeien op een voetbalveld in de Sahara”,dus.
Met zijn businessmodel “In 3 stappen naar pure winst!” laat hij ondernemers zien om op een eenvoudige wijze de juiste dagelijkse focus te gaan leggen binnen de te volgen koers. “De ondernemer in deze tijd laat pure winst liggen zonder dat te weten!” . De combinatie van zijn dagelijkse focus brengt hij op een ludieke en aansprekende wijze samen in zijn presentatie.

Is er leven na het bedrijf?
Daarnaast richt Marc zich op de ondernemers die hun bedrijf hebben overgedragen aan familie of verkocht aan derden. Sommigen kunnen maar geen afstand nemen na de overdracht; anderen laten het bedrijf per direct ‘vallen’. De gevolgen kunnen enorm zijn! Natuurlijk speelt het karakter van de ondernemer een rol. Maar iedere ondernemer met een gezonde dosis ijdelheid, laat niet met zijn bedrijf ‘sollen’. Zeker niet als het een familieopvolging betreft. Door zijn jarenlange ervaring, weet Marc de verschillende situaties helder in beeld te krijgen en laat hij de zonnige en minder rooskleurige aspecten zien van ‘goedbedoelde begeleiding’ van de opvolger.

Thema’s:

- In 3 stappen naar pure winst
- Is er leven na het bedrijf?