Margreet Spijker

Margreet Spijker als spreker boeken.

Margreet Spijker volgde na haar HAVO opleiding de Academie voor de Journalistiek in Kampen. Margreet Spijker is een veelzijdig journalist en radio- en televisiepresentatrice.

Te boeken als

Wie is Margreet Spijker?

 Ze presenteert wekelijks op NPO radio 1 het programma WNL op Zaterdag. Daarin  interviewt zij live gasten die het nieuws domineren, zoals politici, leden van het OMT, ceo's, commentatoren, economen en bn'ers.

Margreet is de samensteller en presentator van de radio rubriek Stand van Nederland die ook een televisieversie kent op NPO 2. Hierin wordt het belangrijkste economische nieuws wekelijks behandeld met economen en beursanalisten.

Margreet is regelmatig te zien als commentator in het televisieprogramma De 5 uur show van Talpa op SBS6. Ze kiest originele speelse invalshoeken en geeft kleur aan het tv programma. 

Ook heeft ze samen met mediadeskundige Mark Koster een prikkelende podcast.

Naast radio en tv werk geeft Margreet gastcolleges aan de Mandeville academie voor hoogbegaafden  in Gouda en  aan de School voor de Journalistiek in Utrecht. Ze traint bekende televisiepresentatoren en geeft mediatraining.

Het grote publiek kent Margreet Spijker als het gezicht van het RTL Half Acht nieuws dat een dagelijks bereik heeft van meer dan een miljoen kijkers. Ze werkte 16 jaar bij RTL en was voordat ze anchor werd van het belangrijkste nieuwsprogramma bij de commerciële zender ook verslaggever en presentator bij het programma Editie NL en voor het zakelijke en financiële nieuwsprogramma RTL Z.

Margreet presenteerde bij de publieke omroep oa de talkshow WNL op Zondag, .Samen met John Fentener,v an Vlissingen  het TV-programma Allemaal Familie, waarin familiebedrijven gevolgd worden, En  het debatprogamma Opiniemakers op NPO 2 .

Margreet Spijker is uitstekend op de hoogte van de belangrijke nieuwsontwikkelingen in binnen- en buitenland, de financiële wereld en media. Een generalist dus die ook als dagvoorzitter uitstekend in staat is het publiek te boeien en te verrassen. Haar innemende persoonlijkheid in combinatie met inhoud en scherpte maakt haar tot een veel gevraagde dagvoorzitter.

Haar ruime ervaring voor de camera maakt haar ook zeer geschikt voor webinars en online events

Spraakmakende unieke creaties

Zoek jij een uniek en spraakmakend sprekers concept voor jouw evenement?
Laat je inspireren!  Unieke creaties voor event sprekers.

Jouw maatwerk Event?

Wij adviseren graag!

Bel Ons: +31 162 455 610
Onze UNIEKE CREATIES zijn te boeken met diverse sprekers en moderators. 

Neem contact op voor DESKUNDIG ADVIES. Zo kunnen wij samen jouw event OP MAAT samenstellen. 

Geheel naar de UNIEKE WENSEN voor jouw organisatie!
Vrijblijvend advies
Bezoekadres:
Werkmansbeemd 8F
4907 EW Oosterhout NB

Correspondentieadres:
Tijmhof 25
4907 BC Oosterhout NB
T +31 162 455 610
E info@teeuwengroep.nl
Meld je aan voor de nieuwsbrief
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram