Margreet Spijker

Margreet Spijker als spreker boeken.

Margreet Spijker is uitstekend op de hoogte van de belangrijke nieuwsontwikkelingen in binnen- en buitenland, de financiële wereld en de media. Haar innemende persoonlijkheid in combinatie met inhoud en scherpte maakt haar tot een veelgevraagde spreker en dagvoorzitter.

Te boeken als

Wie is Margreet Spijker?

Margreet Spijker is presentatie- en interviewtrainer van de bekende gezichten bij NPO 1 en NPO 2. Daarnaast is zij communicatie-expert van de campus van DPG en traint zij Jong Talent bij de publieke regionale omroepen. Margreet heeft veel ervaring opgedaan met webinars en geeft trainingen over communiceren en presenteren, al dan niet met een camera erbij. Haar specialiteit is het vergroten van zelfvertrouwen bij sprekers en managers.

Margreet zal een eigen podcast uitbrengen, getiteld Niet Verzonnen, met verhalen over verwondering om onverwachte ervaringen die mensen zelf niet kunnen verklaren. De verhalenvertellers zijn allerlei mensen, zoals burgers, managers, CEO’s en wetenschappers.

Decennia lang presenteerde Margreet Spijker nieuwsprogramma’s op radio en televisie, waaronder WNL op Zaterdag, het economisch onderzoeksprogramma Stand van Nederland, het debatprogramma Opiniemakers en Allemaal Familie over familiebedrijven.

Het grote publiek kent Margreet Spijker als het gezicht van het RTL Half Acht Nieuws, dat een dagelijks bereik heeft van meer dan een miljoen kijkers. Ze werkte zestien jaar bij RTL en was, voordat ze anchor werd van het belangrijkste nieuwsprogramma bij de commerciële zender, ook presentator bij het programma Editie NL en voor het zakelijke en financiële nieuwsprogramma RTL Z.

Margreet Spijker is verrassend veelzijdig en breed geïnteresseerd. Dat zie je terug in haar presentaties en dagvoorzitterschappen, waarbij liefde en aandacht voor mensen steeds centraal staat.

Spraakmakende unieke creaties

Zoek jij een uniek en spraakmakend sprekers concept voor jouw evenement?
Laat je inspireren!  Unieke creaties voor event sprekers.

Jouw maatwerk Event?

Wij adviseren graag!

Bel Ons: +31 162 455 610
Onze UNIEKE CREATIES zijn te boeken met diverse sprekers en moderators. 

Neem contact op voor DESKUNDIG ADVIES. Zo kunnen wij samen jouw event OP MAAT samenstellen. 

Geheel naar de UNIEKE WENSEN voor jouw organisatie!
Vrijblijvend advies
Correspondentieadres:
Tijmhof 25
4907 BC Oosterhout NB
T +31 162 455 610
E info@teeuwengroep.nl
Meld je aan voor de nieuwsbrief
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram