Spreker: Margriet Sitskoorn

Ons wonderbaarlijke brein

Margriet Sitskoorn
Prijs indicatie: Op aanvraag
Vrijblijvende offerte

Prof.dr. Margriet Sitskoorn is hoogleraar klinische neuropsychologie aan de Universiteit van Tilburg en BIG geregistreerd klinisch neuropsycholoog. Haar onderzoek richt zich op de relatie tussen hersenen en gedrag en spitst zich toe op hoe gedrag en omgeving, invloed op de hersenen uitoefenen en hoe men op deze manier de emoties, vaardigheden en het gedrag van gezonde mensen en patiënten kan beïnvloeden en optimaliseren.

Sitskoorn is een veelgevraagd spreker en adviseur en een expert waar verschillende media ten aanzien van verscheidene onderwerpen een beroep op doen; Televisie, o.a. Jinek, Pauw, WNL zondag; Tijdschriften, o.a. Quest, JAN, Margriet, Flow etc.; Kranten o.a. NRC, AD, Volkskrant, FD etc.; Podcasts zenders; TopSport Community, Kunststof, BNR etc.

Zij schreef bestsellers als  “Het maakbare brein”, “ Passies van het brein en “Ik wil iets van jou, jij wilt iets van mij”, “IK²”, “HersenHack” en het “50+ brein”.

Recent, september 2020, verscheen het boek “The new Common” (in samenwerking met andere wetenschappers) hoe de covid-10 pandemie onze samenleving veranderd.

Thema's:

- Ons wonderbaarlijke brein
- Het brein en het nieuwe normaal
- Hoe zorg je voor een fit brein
- Het 50+ brein

Talen:

Ook andere sprekers over: