Maria van der Heijden

Directeur MVO Nederland

Maria van der Heijden als spreker boeken.

Wie is Maria van der Heijden?

In 7 jaar tijd 182.000 banen creëren voor vrouwen op het platteland van India...  Maria is met Ellen Tacoma de stuwende kracht achter deze sociale onderneming die zich ten doel stelt een miljoen vrouwen aan het werk te helpen op het platteland van India. Dat zij hier succes mee heeft, bewijzen de resultaten: 182.000 vrouwen die met een inkomen meer dan 500.000 kinderen beter onderwijs bieden en betere voeding. Vrouwen met een inkomen doorbreken de spiraal van armoede en zijn de changemakers van de wereld. Vrouwen als Maria weten dit en zetten hun eigen energie en talent in om de wereld vooruit te helpen. Geven is letterlijk krijgen. Een week in India verandert je leven en je perspectief. Maria maakt daarmee een verschil voor vrouwen in India maar ook voor mannen en vrouwen in Nederland/Europa.

De beleving op het platteland van India maakt verschil voor mensen die meedoen. Van zelfstandig ondernemers tot managers en medewerkers van C&A tot Philips, AkzoNobel, IKEA en DHL. Deze en vele bedrijven beseffen dat ze als onderneming een cruciale rol spelen in het streven naar een duurzame wereld. Een wereld waarin je als bedrijf zowel intern als extern de mens centraal stelt. Je reputatie wordt afgeleid van je maatschappelijke relevantie en wat je als bedrijf bijdraagt aan een betere wereld. Naast de traditionele winst- en verliesrekening is de waardecreatie naar mens en milieu van groot belang voor de reputatie van bedrijven. Reputatie wordt steeds minder bepaald door handige marketingtechnieken, maar door klanten te laten ervaren dat je maatschappelijk verantwoord handelt. Reputatierendement gaat over meervoudige waardecreatie, in mensen, in  milieu en in euro’s.

In 2016 werd ze benoemd tot directeur van MVO Nederland. Een terechte bekroning van een loopbaan die veelal in het teken stond van het streven naar een duurzame wereld.

Maria is een bevlogen spreker en een dynamisch dagvoorzitter, die een gedegen voorbereiding koppelt aan een enthousiaste omgang met het publiek.

Thema's:

- Het levende praathuys
- Cooperatie samen kom je verder

 

Spraakmakende unieke creaties

Zoek jij een uniek en spraakmakend sprekers concept voor jouw evenement?
Laat je inspireren!  Unieke creaties voor event sprekers.

Jouw maatwerk Event?

Wij adviseren graag!

Bel Ons: +31 162 455 610
Onze UNIEKE CREATIES zijn te boeken met diverse sprekers en moderators. 

Neem contact op voor DESKUNDIG ADVIES. Zo kunnen wij samen jouw event OP MAAT samenstellen. 

Geheel naar de UNIEKE WENSEN voor jouw organisatie!
Vrijblijvend advies
Bezoekadres:
Werkmansbeemd 8F
4907 EW Oosterhout NB

Correspondentieadres:
Tijmhof 25
4907 BC Oosterhout NB
T +31 162 455 610
E info@teeuwengroep.nl
Meld je aan voor de nieuwsbrief
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram