Maria van der Heijden

Directeur MVO Nederland

Maria van der Heijden als spreker boeken.

Maria van der Heijden geeft presentaties, waarin ze het belang van internationale duurzaamheidswetgeving voor bedrijven met veel enthousiasme toelicht.

Wie is Maria van der Heijden?

Samen met Ellen Tacoma heeft Maria van der Heijden vijftien jaar geleden Women on Wings opgericht. Gedurende deze periode heeft de stichting bijna 300.000 banen voor vrouwen gecreëerd op het Indiase platteland. In de wetenschap dat werk en inkomen voor vrouwen dé manier is om de armoedespiraal te doorbreken, is het doel gesteld om een miljoen banen te realiseren. Maria weet als geen ander dat deze banen niet alleen een directe impact hebben op het leven van deze vrouwen; het biedt ook betere educatie en gezondere voeding aan ruim 840.000 kinderen.

Sinds 2016 is Maria van der Heijden directeur-bestuurder van MVO Nederland, het grootste duurzame bedrijvennetwerk van Europa. Met een ervaring van ruim 35 jaar in het nationale en internationale bedrijfsleven is ze een expert op het gebied van leiderschap in de transitie naar een duurzame economie. Denk hierbij aan inclusiviteit, biodiversiteit, echte prijzen, transparante ketens en andere thema’s uit de Nieuwe Economie Index (NEx).

Maria van der Heijden geeft presentaties, waarin ze het belang van internationale duurzaamheidswetgeving voor bedrijven met veel enthousiasme toelicht. Reputatie wordt steeds minder bepaald door handige marketingtechnieken, maar door klanten te laten ervaren dat je maatschappelijk verantwoord handelt.

Ook is Maria inzetbaar als dagvoorzitter. Op dynamische wijze koppelt zij een grondige voorbereiding aan een prettige interactie met het publiek.

Thema's:

- Op weg naar een duurzame wereld

 

Spraakmakende unieke creaties

Zoek jij een uniek en spraakmakend sprekers concept voor jouw evenement?
Laat je inspireren!  Unieke creaties voor event sprekers.

Jouw maatwerk Event?

Wij adviseren graag!

Bel Ons: +31 162 455 610
Onze UNIEKE CREATIES zijn te boeken met diverse sprekers en moderators. 

Neem contact op voor DESKUNDIG ADVIES. Zo kunnen wij samen jouw event OP MAAT samenstellen. 

Geheel naar de UNIEKE WENSEN voor jouw organisatie!
Vrijblijvend advies
Correspondentieadres:
Tijmhof 25
4907 BC Oosterhout NB
T +31 162 455 610
E info@teeuwengroep.nl
Meld je aan voor de nieuwsbrief
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram