Marieke Smits

Politieke actualiteiten

Marieke Smits als spreker boeken.

Marieke Smits is een parlementair journalist en politiek commentator, die tijdens haar presentaties ingaat op de actuele politieke ontwikkelingen en de steeds verdergaande versplintering van het politieke landschap. Door haar ervaring als politiek adviseur bij de talkshow OP1 kan zij ook een boeiende kijk achter de schermen geven bij de redactie van een talkshow. Daarnaast is Marieke Smits een enthousiast dagvoorzitter, die een event op natuurlijke wijze in goede banen leidt.

Onderwerpen

Wie is Marieke Smits?

Marieke Smits heeft als politiek assistent van een VVD-kamerlid het spannende verkiezingsjaar 2017 van dichtbij meegemaakt; het verloop van de campagne en hoe deze resulteerde in een overwinning. De campagne van 2021 heeft ze als politiek journalist op de voet gevolgd en zij heeft daarover in verschillende programma’s analyses gegeven en verslag gedaan. Met al deze ervaring heeft Marieke een breed netwerk in Den Haag opgebouwd.

Marieke Smits is ook werkzaam als politiek redacteur bij de talkshow OP1. Deze show was een onmisbare informatiebron tijdens de Corona-pandemie. Marieke is sinds het prille begin onderdeel van de redactie en heeft meegebouwd aan het programma dat het nu is. Ze schuift zelf regelmatig aan in de uitzendingen. Daarnaast is Marieke vast politiek commentator bij het tv-programma Goedemorgen Nederland.

Thema's :

- Politieke actualiteiten 
- Omgaan met de pers

Spraakmakende unieke creaties

Zoek jij een uniek en spraakmakend sprekers concept voor jouw evenement?
Laat je inspireren!  Unieke creaties voor event sprekers.

Jouw maatwerk Event?

Wij adviseren graag!

Bel Ons: +31 162 455 610
Onze UNIEKE CREATIES zijn te boeken met diverse sprekers en moderators. 

Neem contact op voor DESKUNDIG ADVIES. Zo kunnen wij samen jouw event OP MAAT samenstellen. 

Geheel naar de UNIEKE WENSEN voor jouw organisatie!
Vrijblijvend advies
Correspondentieadres:
Tijmhof 25
4907 BC Oosterhout NB
T +31 162 455 610
E info@teeuwengroep.nl
Meld je aan voor de nieuwsbrief
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram