Spreker: Marlies en Rianne van Zeeland

Imago in de agrarische sector

Marlies en Rianne van Zeeland
Prijs indicatie: Op aanvraag
Vrijblijvende offerte

Als boerendochters zijn Rianne van Zeeland (1985) en Marlies van Zeeland (1982) van jongs af aan betrokken bij de agrarische sector. Voor die doelgroep verzorgen ze door het hele land interactieve presentaties en trainingen met betrekking tot échte communicatie en persoonlijke ontwikkeling. In 2007, direct na haar studie in Wageningen is Marlies gestart met haar 1e onderneming Marliez.com. In 2008 bracht ze haar eigen kinderkledinglijn Koe & Boe (www.koe-en-boe.nl) op de markt. Begin 2014 is ze officieel samen gaan werken met zus Rianne. De zussen voeren nu samen de VOF Mevrouw de Boer. Marlies is ook bekend van het tv-programma Boer zoekt vrouw. De carrière van Rianne is gestart bij Lely Holding Maassluis, in de functie Marketingcoördinator Melkveehouderij. Na een jaar werd duidelijk dat haar hart bij een adviserende functie ligt, die functie vond ze bij Green hybride marketing. Marlies en Rianne gingen steeds meer samenwerken en ook samen presentaties verzorgen. Eind 2011 heeft Rianne ook gekozen voor het ondernemerschap en per 2014 zijn de zussen gezamenlijk eigenaresse van de VOF Mevrouw de Boer.

“We ontwikkelen zelf onze presentaties en trainingen met de kennis die we hebben door onze achtergrond, opleidingen en ervaringen. We zijn ons ervan bewust welke onderwerpen agrarische ondernemers en onderneemsters bezig houden en welke uitdagingen ze dagelijks kennen.” Aldus Rianne.

Het uitgangspunt voor Mevrouw de Boer is te allen tijde eerlijke en open communicatie, vanuit je authentieke ik. Marlies vult aan: “Vaak is het nodig om eerst op zoek te gaan naar de kern, voordat we kunnen starten met communicatiedoelstellingen. Maar dat brengt ook het mooiste en sterkste resultaat.”

De zussen zijn uit hetzelfde hout gesneden: creatief, daadkrachtig en enthousiast. Door deze eigenschappen te combineren met hun passie en kennis ontstaan er creatieve & enthousiaste presentaties voor de agrarische sector.

Thema’s:

- Imago in de agrarische sector
- Het merk ik
- Trots en ondernemerschap

Talen:

Ook andere sprekers over: