Spreker: Marnix Feller

Motivatie: Wat brengt mensen in beweging?

Marnix Feller
Prijs indicatie: Op aanvraag
Vrijblijvende offerte

‘Plussen verlengen’, dat is de visie van drs. Marnix Feller, psycholoog NIP. En inzicht, in dat van jouw manier van doen en het effect daarvan op anderen. Wat je geeft, krijg je terug! Deze benadering vanuit de positieve en sociale psychologie zorgt voor een beter en fijner leven van jouzelf en meer rendement voor de organisatie waarmee en waarvoor je werkt.

Marnix (1969) is bedrijfspsycholoog, geaccrediteerd door het Nederlands Instituut van Psychologen. Hij heeft zijn eigen bureau van

waaruit hij de -werkende- mens (in een arbeidsomgeving) helpt om zichzelf te motiveren om nieuw gedrag te vertonen, daar waar nodig en gewenst. Want we kunnen wel veranderen maar we willen niet veranderd worden! Kennis en inzichten uit de psychologie van arbeid, gezondheid en organisaties zorgen voor vertrouwen en inspiratie om het op een nieuwe manier te doen. Succes is daarbij verzekerd: we leren het beste van onze eigen ervaringen en we zijn beter en kunnen meer dan we zelf denken!

Naast zijn activiteiten voor de zakelijke mens leidt Marnix aankomend psychologen op aan de Fontys Hogeschool Toegepaste Psychologie en is hij expertpartner voor het Brabants Genootschap van Familiebedrijven. Naast de psychologische wetenschap werkt hij vanuit zijn eigen ervaringen en hij betrekt zijn deelnemers en studenten structureel bij zijn onderwijs, trainingen en presentaties. Daardoor beklijft de nieuw verworven kennis beter en werkt ons brein aan een blijvende, nieuwe gewoonte.

De sterk interactieve presentaties van Marnix gaan altijd over ons eigen gedrag en de manier waarop we met onszelf en anderen communiceren. Je word je nóg meer bewust van de keuzes die je maakt en de consequenties daarvan. Wat is jouw persoonlijke doel? En dat van een ander? Hoe werkt beïnvloeding nou precies en op welke manier kun je jezelf blijven en toch ander gedrag vertonen? Hoe effectief ben je nou eigenlijk, voortbouwend op wat je al kan? In een pure en persoonlijke ambiance leidt positieve confrontatie en inspiratie tot een aantoonbaar resultaat.

Thema’s:

- Vertrouwen: de psychologie achter de economische crisis
- Stress en gezondheid: een kwestie van kiezen
- Het karakter van de klant: inzicht in de verschillende types en hun behoeften
- De psychologie van samenwerking: inzicht in het sociaal dilemma
- Nix aan de hand: de psychologie van de handdruk
- Conflicten en conflicthantering: op zoek naar een betere relatie
- Motivatie: wat brengt mensen in beweging?
- Veranderen: het is een kwestie van kiezen!