Spreker: Martijn Oosterhuis

Comedian, improvisator, dagvoorzitter en presentator

Martijn Oosterhuis
Prijs indicatie: Op aanvraag
Vrijblijvende offerte

Vraag Martijn Oosterhuis wat hij doet in het dagelijks leven en je krijgt minstens een uur entertainment voor je kiezen.

Oosterhuis is ondernemer, cabaretier, presentator, MC, vastgoedhandelaar, veranderingsmanager, trendanalist, hotdog-handelaar en bovenal rasentertainer. Deze 'slasher' avant-la-lettre stond begin jaren negentig aan de wieg van de stand-up comedy. Hij speelde op grote en kleine podia door heel Nederland en speelde maar liefst 14 keer Lowlands plat, vaak als presentator van het hoofdpodium.

Martijn Oosterhuis combineert zijn scherpe observatie van maatschappelijke trends, ondernemerschap en menselijk gedrag met intelligente humor. Hij is scherp, hard, tikkeltje vilein maar altijd eerlijk en direct. Martijn Oosterhuis heeft geen slideshow nodig; door zijn beeldende en fysieke manier van vertellen blijven zijn verhalen gegarandeerd lange tijd op je netvlies staan.

Met hoge energie en boeiende verhaallijnen neemt hij het publiek mee in zijn gedachtengang en prikkelt zo tot een andere visie, of op zijn minst een goed gesprek na afloop aan de bar.
Zijn verhalen, sketches en improvisaties overstijgen het niveau van legendarisch. Het leverde hem een Cameretten Persoonlijkheidsprijs en een nominatie voor de Televizierring op - voor medecreatie van de Lama's.

Geef je bedrijfsevenement een energieke break met humor en een uitzonderlijke kijk op ondernemerschap, veranderingen en - niet te vergeten - het leven, rijkdom en de liefde.
Huur Martijn in als presentator, entertainer, dagvoorzitter of MC.

Talen:

Videos: