Martijn Oosterhuis

Comedian, improvisator, dagvoorzitter en presentator

Martijn Oosterhuis als spreker boeken.

Wie is Martijn Oosterhuis?

Vraag Martijn Oosterhuis wat hij doet in het dagelijks leven en je krijgt minstens een uur entertainment voor je kiezen.

Oosterhuis is ondernemer, cabaretier, presentator, MC, vastgoedhandelaar, veranderingsmanager, trendanalist, hotdog-handelaar en bovenal rasentertainer. Deze 'slasher' avant-la-lettre stond begin jaren negentig aan de wieg van de stand-up comedy. Hij speelde op grote en kleine podia door heel Nederland en speelde maar liefst 14 keer Lowlands plat, vaak als presentator van het hoofdpodium.

Martijn Oosterhuis combineert zijn scherpe observatie van maatschappelijke trends, ondernemerschap en menselijk gedrag met intelligente humor. Hij is scherp, hard, tikkeltje vilein maar altijd eerlijk en direct. Martijn Oosterhuis heeft geen slideshow nodig; door zijn beeldende en fysieke manier van vertellen blijven zijn verhalen gegarandeerd lange tijd op je netvlies staan.

Met hoge energie en boeiende verhaallijnen neemt hij het publiek mee in zijn gedachtengang en prikkelt zo tot een andere visie, of op zijn minst een goed gesprek na afloop aan de bar.
Zijn verhalen, sketches en improvisaties overstijgen het niveau van legendarisch. Het leverde hem een Cameretten Persoonlijkheidsprijs en een nominatie voor de Televizierring op - voor medecreatie van de Lama's.

Geef je bedrijfsevenement een energieke break met humor en een uitzonderlijke kijk op ondernemerschap, veranderingen en - niet te vergeten - het leven, rijkdom en de liefde.
Huur Martijn in als presentator, entertainer, dagvoorzitter of MC.

Video met Martijn Oosterhuis

Spraakmakende unieke creaties

Zoek jij een uniek en spraakmakend sprekers concept voor jouw evenement?
Laat je inspireren!  Unieke creaties voor event sprekers.

Jouw maatwerk Event?

Wij adviseren graag!

Bel Ons: +31 162 455 610
Onze UNIEKE CREATIES zijn te boeken met diverse sprekers en moderators. 

Neem contact op voor DESKUNDIG ADVIES. Zo kunnen wij samen jouw event OP MAAT samenstellen. 

Geheel naar de UNIEKE WENSEN voor jouw organisatie!
Vrijblijvend advies
Correspondentieadres:
Tijmhof 25
4907 BC Oosterhout NB
T +31 162 455 610
E info@teeuwengroep.nl
Meld je aan voor de nieuwsbrief
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram