Spreker: Martijn van Helvert

Help! Vrijwilligers teveel

Martijn van Helvert
Prijs indicatie: Op aanvraag
Vrijblijvende offerte

Martijn van Helvert heeft zich verdiept in de benadering van mensen voor het vrijwilligerswerk. Zelf is deze oud-docent Geschiedenis altijd in de weer met vrijwilligerswerk in het verenigingsleven, in de kerk en in de politiek. Hij is naar de VS geweest om de campagne van Obama en McCain te bestuderen en te vergelijken. De benadering en inzet van vrijwilligers is inspirerend geweest. De Amerikaanse lessen heeft hij vertaald naar Nederlandse begrippen. En wat blijkt? Het werkt! Kampt u met een tekort aan vrijwilligers? Heeft u ook het idee dat ze niet te krijgen zijn? Martijn laat u in een enthousiasmerende lezing zien hoe het wel kan.

Hij toont u de door hem behaalde successen tijdens politieke campagnes voor het Europees Parlement en Tweede Kamer verkiezingen. Martijn van Helvert is ook een sterke dagvoorzitter. Hij maakt netelige onderwerpen bespreekbaar en weet iedereen bij de les te houden.

In 2010 is hij gekozen tot lijsttrekker voor het CDA bij de Provinciale Statenverkiezingen in Limburg. In 2014 is hij Tweede Kamerlid geworden. 

Thema’s:

- Help vrijwilligers te veel…
- Enthousiasmerend lesgeven aan pubers
- Wijze lessen uit de historie voor hedendaagse leiders

Talen:

Videos: