Martin van den Kerkhof

Technologie in de sport

Martin van den Kerkhof als spreker boeken.

Onderwerpen
Te boeken als

Wie is Martin van den Kerkhof?

Martin van den Kerkhof is register-accountant en scheidsrechter in het betaald voetbal. Hij is partner bij GT Bunck Accountants Belastingadviseurs in Amstelveen en fluit daarnaast wedstrijden in de Eerste en Eredivisie. Bovendien is hij sinds de zomer van 2018 actief als VAR. Nederland heeft vooropgelopen bij de introductie van deze ontwikkeling in het internationale voetbal. Daarom kan Martin goed uitleggen hoe de introductie verlopen is en hoe de VAR het voetbal, de arbitrage en het gevoel van de scheidsrechter als individu op het veld veranderd heeft. Open en eerlijk, dus naast de vele voordelen komen ook de kinderziektes voorbij en de wijze waarop hier binnen de KNVB mee omgegaan wordt. Treffende beelden en zijn passie voor het vak zorgen voor een interactieve lezing, waarbij gemakkelijk een link te leggen is naar situaties op de werkvloer.  

Martin heeft Bedrijfseconomie aan de VU in Amsterdam gestudeerd. Na een postdoctorale opleiding Accountancy en 7 jaar actief geweest te zijn bij EY maakte hij de overstap naar het MKB. Daar is hij als accountant verantwoordelijk voor de controle van jaarrekeningen en de advisering van klanten op administratief en fiscaal gebied. De combinatie tussen sport en het wat minder opportunistische bedrijfsleven trekt hem in het bijzonder aan. Daarnaast zijn de synergie-voordelen groot door de vele raakvlakken op het gebied van communicatie, psychologie, toepassing van regelgeving, uitstraling en duidelijkheid. Maar ook: hoe pas je nieuwe technologie toe in een bestaande omgeving. In het voetbal heeft iedereen een duidelijke mening over veranderingen en bepaalde situaties op het veld. Op kantoor is dit niet anders. Dus hoe zorg je ervoor dat een dergelijke vernieuwing effectief is en door zoveel mogelijk mensen geaccepteerd wordt?

Spraakmakende unieke creaties

Zoek jij een uniek en spraakmakend sprekers concept voor jouw evenement?
Laat je inspireren!  Unieke creaties voor event sprekers.

Jouw maatwerk Event?

Wij adviseren graag!

Bel Ons: +31 162 455 610
Onze UNIEKE CREATIES zijn te boeken met diverse sprekers en moderators. 

Neem contact op voor DESKUNDIG ADVIES. Zo kunnen wij samen jouw event OP MAAT samenstellen. 

Geheel naar de UNIEKE WENSEN voor jouw organisatie!
Vrijblijvend advies
Correspondentieadres:
Tijmhof 25
4907 BC Oosterhout NB
T +31 162 455 610
E info@teeuwengroep.nl
Meld je aan voor de nieuwsbrief
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram