Math Teeuwen

Sport als een speelse versie van het leven. Met anekdotes, humor en unieke beelden

Math Teeuwen als spreker boeken.

Math Teeuwen studeerde bedrijfseconomie aan de Tilburg University in Tilburg en was leraar aan de HEAO te Breda. Daarna gaf hij leiding aan de deeltijd- HEAO om vervolgens als ondernemer actief te worden in diverse bedrijven.

Onderwerpen
Te boeken als

Wie is Math Teeuwen?

Math is een enthousiast verzamelaar van sportboeken en sportbeelden uit de hele wereld. Zijn unieke sportbibliotheek en sportbeeldarchief is vermaard en hij is o.a. benaderd om zijn verzameling in te brengen in een sportmuseum. In zijn sportpresentatie komen zijn passie voor sport, geschiedenis en management samen. Verhalen over intuïtie, innovatie, de kracht van humor en de kunst van het genieten krijgen extra kleur en worden versterkt door schitterende sportbeelden.

Hij gaf onder meer presentaties voor de Coaches Betaald Voetbal, Business Clubs Betaald Voetbal en ondernemersverenigingen. Daarnaast heeft hij bij vele jubilea van sportverenigingen sportpresentaties en sportquizzen verzorgd. Ook stond hij op het podium met Joop Zoetemelk, Jan Janssen, Bert van Marwijk, Mark van Bommel, Epke Zonderland, Maartje Paumen en vele andere sporthelden. In De Kuip presenteerde hij de biografie van de legendarische Feyenoorder Rinus Israël. Tijdens de presentatie in 2016 van de biografie van de zeer vitale 90-jarige ex-voetballer en trainer Kees Rijvers had hij het genoegen met vele oud-voetbalinternationals als Jan Mulder en Huub Stevens op het podium te staan.

In 2021 is hij met zorginnovator Klaas Jan Bolt het bedrijf Sport & Memory gestart. Onze missie is om senioren en mensen met dementie met mooie verhalen en sportbeelden te laten genieten van de sporthelden uit hun jeugd. Mensen én hun familie worden hier blij van.

Regelmatig levert hij beelden aan het NOS journaal en De Wereld Draait Door.

 

Wat vonden anderen ervan?

“Passie en intuïtie zijn 2 kernkwaliteiten van een mens. Math heeft veel meer dan dat, hetgeen overduidelijk is gebleken uit het enthousiasme van de 600 deelnemers die zijn sessie hebben bijgewoond tijdens de “Dag van het MKB.”
Paul Buysers
Organisator MKB dag Limburg

 

Thema: 

- Sport als een speelse versie van het leven

Spraakmakende unieke creaties

Zoek jij een uniek en spraakmakend sprekers concept voor jouw evenement?
Laat je inspireren!  Unieke creaties voor event sprekers.

Jouw maatwerk Event?

Wij adviseren graag!

Bel Ons: +31 162 455 610
Onze UNIEKE CREATIES zijn te boeken met diverse sprekers en moderators. 

Neem contact op voor DESKUNDIG ADVIES. Zo kunnen wij samen jouw event OP MAAT samenstellen. 

Geheel naar de UNIEKE WENSEN voor jouw organisatie!
Vrijblijvend advies
Correspondentieadres:
Tijmhof 25
4907 BC Oosterhout NB
T +31 162 455 610
E info@teeuwengroep.nl
Meld je aan voor de nieuwsbrief
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram