Spreker: Matt van der Poel

Op naar een next level

Matt van der Poel
Prijs indicatie: Op aanvraag
Vrijblijvende offerte

Drs. Matt van der Poel RM (1968) is marketeer in hart en nieren. Zijn grote passie is experience. Hij werkt vanuit belevingskracht, droomkracht en verbeeldingskracht om  organisaties, producten, diensten en merken mee te nemen naar hun next level. Dit doet hij voor klanten als Albron, Bonduelle, Centraal Beheer Achmea, Dierenpark Emmen, Friesland Campina, Gemeente Almere, Isala klinieken en Optimix Vermogensbeheer. De loopbaan van Matt begint op 14-jarige leeftijd in het Parkhotel in Rotterdam. Hij heeft een rijke ervaring in de reisbranche met onder meer het opzetten van nieuwe formules en werkte voor Transavia, Travel Unie Nederland, Arke, Holland International en Kras ster vakanties. Vervolgens wordt hij directeur bij marketing- en onderzoekbureau Censydiam. Hier is hij verantwoordelijk voor zowel de inhoudelijke als de commerciële kant van met name positionerings-, product- en communicatieprojecten voor met name A-merk klanten.

Zo staat hij aan de wieg van innovaties als DubbelFrisss en CoolBest Vitaday, draagt hij zijn steentje bij aan de internationale Volvo for life positionering. In het kader van zijn avondstudie Bedrijfskunde ontwikkelt hij een gedragsbeïnvloedingsmodel, dat zowel binnen organisaties als naar de markt toe te gebruiken is.

Naast zijn functie als CXO bij Fresh Forward is Matt van der Poel als Register Marketeer ook voorzitter van het expertiseplatform experience marketing van het Nima en doceert hij dit vak aan de Nyenrode New Business School. Ook schrijft hij regelmatig artikelen en geeft hij lezingen op het gebied van experience, strategische vernieuwing, futurologie en de betekeniseconomie.

Thema’s:

- Op naar een next level
- Hoe te innoveren?
- Ontwikkel je creatief brein