Spreker: Maurice Graef

Spreker en Sportquizpresentator

Maurice Graef
Prijs indicatie: Op aanvraag
Vrijblijvende offerte

Maurice Graef was in de jaren ’90 één van de beste spitsen in de eredivisie, met als hoogtepunt de 2de plaats met Roda JC na Champions League winnaar Ajax in het seizoen 1995-1996. Maurice stond bekend als een echte sfeermaker die met zijn aanstekelijke humor een veelgevraagde gast was hij radio en tv-programma’s.Na een voetballeven vol doelpunten scoort Maurice Graef nu op een breder gebied. 

Enthousiasme, brede sportkennis en humor zijn de belangrijkste wapens. Mooie parallellen naar bedrijfsleven met onderwerpen als omgaan met druk, leiderschap en mentale weerbaarheid.

Recent heeft hij Kerngezond in de markt gezet, een concept voor jongeren over een gezonde levensstijl met gezond bewegen, gezonde voeding en gezond gedrag. Hij verzorgt ook presentaties rond teambuilding en sportsponsoring waarbij hij put uit zijn ervaring als commercieel manager van de betaald voetbalclub VVV.

In zijn presentaties weet hij zijn rijke ervaring te verluchtingen met humor en anekdotes. Recent is hij ook gestart met theater optredens via FC De Rebellen. Hierbij vertellen kleurrijke oud-voetballers kleedkamer verhalen die erg op de lachspieren werken. De theaters zijn bijna altijd uitverkocht.

In zijn sportquiz presentatie laat hij zien dat hij veel kennis heeft over een breed scala van sporten. Zijn prachtige achtergrondverhalen geven de beelden extra kleur.

Thema’s:

- Kerngezond
- Sportsponsoring
- Teambuilding
- Sportquiz: Een rijk door de rijke Nederlandse sporthistorie

Talen:

Ook andere sprekers over: