Merijn Ruis

Gelukkig leven kun je leren! Storytelling met humor

Merijn Ruis als spreker boeken.

Iedereen gelukkig, kan dat? In ieder geval kom je een stuk dichterbij als je het probeert. Merijn is iemand die groot denkt. Zijn doel is om miljoenen mensen wereldwijd te inspireren om een gelukkig leven te leiden.

Onderwerpen
Te boeken als

Wie is Merijn Ruis?

De afgelopen jaren heeft Merijn zich verdiept in de wetenschap van een gelukkig leven. Zo ontdekte hij dat gelukkige mensen productiever, creatiever, energieker en gezonder zijn. Geluk hoeft niet heel ingewikkeld te zijn en kan al vergroot worden door kleine simpele gewoontes te veranderen. Zoals bijvoorbeeld zomaar iets weggeven, stilstaan bij waar je dankbaar voor bent of een kort praatje maken met een ander.

Merijn begon met het ontwikkelen van social media berichten om zoveel mogelijk mensen te inspireren meer met geluk te doen. In totaal heeft Merijn al meer dan 9 miljoen mensen bereikt met zijn video’s over dit thema. Een gratis lesprogramma dat hij online heeft gezet zodat leerkrachten les kunnen geven in geluk is al 30 000 keer gedownload en wordt wereldwijd gebruikt. Tegenwoordig geeft Merijn presentaties om mensen in zalen inspireren zodat ze gelukkiger naar huis gaan dan ze gekomen waren en handvatten mee naar huis nemen die ze de rest van hun leven kunnen gebruiken. Merijn gelooft dat de beste manier om een boodschap over te brengen is door mensen te raken met persoonlijke verhalen gecombineerd met een wetenschappelijke basis.

Het is bewezen dat geluk besmettelijk is. Met zijn lezingen hoopt hij dan ook een rimpeleffect te creëren waardoor steeds meer mensen weten wat ze zelf kunnen doen om hun geluk te cultiveren. Tijdens de presentaties stelt Merijn zich kwetsbaar op, maakt hij gebruik van storytelling, humor, muziek en koppelt dit alles aan de wetenschap van gelukkig werken en leven.

Video met Merijn Ruis

Spraakmakende unieke creaties

Zoek jij een uniek en spraakmakend sprekers concept voor jouw evenement?
Laat je inspireren!  Unieke creaties voor event sprekers.

Jouw maatwerk Event?

Wij adviseren graag!

Bel Ons: +31 162 455 610
Onze UNIEKE CREATIES zijn te boeken met diverse sprekers en moderators. 

Neem contact op voor DESKUNDIG ADVIES. Zo kunnen wij samen jouw event OP MAAT samenstellen. 

Geheel naar de UNIEKE WENSEN voor jouw organisatie!
Vrijblijvend advies
Correspondentieadres:
Tijmhof 25
4907 BC Oosterhout NB
T +31 162 455 610
E info@teeuwengroep.nl
Meld je aan voor de nieuwsbrief
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram