Minke Booij

De top als persoonlijke missie

Minke Booij als spreker boeken.

Onderwerpen
Te boeken als

Wie is Minke Booij?

Als captain van het Nederlands elftal en van Den Bosch Dames 1 won zij alle mogelijke titels. Minke Booij begon haar carrière als zevenjarige bij Hockeyclub ’s-Hertogenbosch. Op veertienjarige leeftijd maakte zij haar debuut in Dames 1 en in 1998 was de eerste landstitel in de geschiedenis voor Dames 1 van Hockeyclub ’s-Hertogenbosch een feit. Twee jaar later werd ook de Europa Cup 1 voor het eerst gewonnen. In 2008 nam Minke als captain afscheid van Dames 1 met een elfde landstitel en negende Europa Cup 1 titel op rij.

In 1998 debuteerde ze in het Nederlands Elftal. Van bankzitter klom zij op tot captain en FIH World player of the year 2006. In 2008 nam Minke als aanvoerster met Olympisch goud afscheid van het internationale hockey. In de tien jaar dat zij uitkwam voor het Nederlands elftal won zij vier maal de Champions Trophy, drie maal de Europese titel, de Wereldtitel, Olympisch brons in 2000 (Sydney), Olympisch zilver in 2004 (Athene) en Olympisch goud in 2008 (Peking). Na het behalen van de gouden medaille is Minke benoemd tot Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw.

Vanaf oktober 2011 is Minke werkzaam als projectmanager sport en goede doelen bij de Lotto. Ook speelt ze een hoofdrol in de docusoap ‘Onze Club’, een serie over het wel en wee van HC Den Bosch. In 2015 was Minke aangesteld als manager vrouwenvoetbal van de KNVB. Op 1 september zal ze KNVB verlaten om aan de slag te gaan als directeur van de stichting Spieren voor Spieren.

Thema’s:

- De top als persoonlijke missie
- Teambuilding
- Motivatie
- Bezieling
- Olympische Quiz

Spraakmakende unieke creaties

Zoek jij een uniek en spraakmakend sprekers concept voor jouw evenement?
Laat je inspireren!  Unieke creaties voor event sprekers.

Jouw maatwerk Event?

Wij adviseren graag!

Bel Ons: +31 162 455 610
Onze UNIEKE CREATIES zijn te boeken met diverse sprekers en moderators. 

Neem contact op voor DESKUNDIG ADVIES. Zo kunnen wij samen jouw event OP MAAT samenstellen. 

Geheel naar de UNIEKE WENSEN voor jouw organisatie!
Vrijblijvend advies
Correspondentieadres:
Tijmhof 25
4907 BC Oosterhout NB
T +31 162 455 610
E info@teeuwengroep.nl
Meld je aan voor de nieuwsbrief
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram